Raluca Moianu, dezvăluiri sfâșietoare despre viața fără soț. "Trebuie să ştie că tatăl ei a iubit-o"

Raluca Moianu, dezvăluiri sfâșietoare despre viața fără soț. "Trebuie să ştie că tatăl ei a iubit-o" © Arhiva

Raluca Moianu a fost nevoită să ia totul de la zero și să învețe să fie și mamă și tată pentru fiica ei, Mara. Vedeta a trecut printr-o mare cumpănă în urmă cu mai bine de un an, atunci când soțul ei, Mario Ancuța, s-a stins din viață din cauza cancerului, la doar 50 de ani.

Raluca Moianu este o femeie determinată, ce a demonstrat de-a lungul timpului că viața nu o poate îngenunchea atât de ușor. Chiar dacă tragedia le-a lovit familia, prezentatoarea tv a încercat să fie puternică, de dragul fetiței sale Mara, care acum a crescut și s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Recent, fiica prezentatoarei tv a obținut locul trei la concursul Miss Boboc, organizat la liceul în care învață.

"Încă nu-mi vine să cred. Asta-i viaţa, mergem cumva înainte. Nu vreau ca Mara să crească tristă, ea trebuie să înţeleagă că tatăl ei a fost o personalitate, că a adus pasiunea pentru snooker în România şi că trebuie să fie mândră de asta. Trebuie să ştie că tatăl ei a iubit-o foarte mult şi că de undeva de sus o va veghea mereu.", a declarat Raluca Moianu, pentru Click.ro.

Fostul soț al Ralucăi Moianu s-a stins în vara lui 2018

Fostul soţ al Ralucăi Moianu, Marius Ancuţa, s-a stins din viaţă în urmă cu mai bine de un an, lăsând regrete adânci în inimile celor apropiaţi. Vedeta a declarat în urmă cu ceva timp că nu ar fi putut începe o relație atât de curând, însă a avut noroc de faptul că a avut în jurul ei mulți prieteni, care au sprinit-o și încurajat-o în această perioadă grea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro