Raluca Moianu este în culmea fericirii! Ce veste le-a împărtășit fanilor săi

+3 click pentru
galerie

Raluca Moianu este în culmea fericirii! Ce veste le-a împărtășit fanilor săi © Facebook

Raluca Moianu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul autohton. De curând, în viața fostei prezentatoare de televiziune a avut loc un eveniment extem de important, fapt pentru care a ținut să împărtășească vestea cu admiratorii săi.

Raluca Moianu a demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie pe cât de frumoasă, pe atât de puternică. Chiar dacă în viața sa au existat unele momente dureroase, vedeta are din nou motive să zâmbească. După cum probabil ați bănuit, cea care îi aduce fericirea pe chip de fiecare dată este nimeni alta decât fiica ei, Mara Ilinca Ancuța. Recent, adolescenta și-a aniversat ziua de naștere, iar mama ei are toate motivele să fie mândră de ea.

Fiica Ralucăi Moianu a împlinit recent 15 ani. Mara Ilinca Ancuţa a devenit o tânără domnișoară, care îi moștenește cu siguranță frumusețea mamei sale, cele două semănând ca două picături de apă. Adolescenta este elevă la Liceul Caragiale, iar marea sa pasiune este baletul. Pe lângă faptul că este foarte talentată, este și foarte frumoasă, câștigând chiar și locul III la concursul de Miss Boboc.

Fosta prezentatoare tv a împărtășit vestea cu fanii săi pe rețelele de socializare, postând o fotografie cu superba sa fiică. „Prețioasa mea. Fericiți15!❤️”, a scris Raluca Moianu în dreptul imaginii.

Fostul soț al Ralucăi Moianu a murit învins de o boală necruțătoare

Marius Ancuţa, fostul soț al Ralucăi Moianu, s-a stins din viață la o vârstă fragedă, fiind răpus de cancer. Moartea sa a lăsat urme adânci în inimile apropiaților săi, iar vedeta îi spune mereu fiicei sale că deși nu se mai află printre noi are mereu grijă de ea, de acolo din Cer.

"Încă nu-mi vine să cred. Asta-i viaţa, mergem cumva înainte. Nu vreau ca Mara să crească tristă, ea trebuie să înţeleagă că tatăl ei a fost o personalitate, că a adus pasiunea pentru snooker în România şi că trebuie să fie mândră de asta. Trebuie să ştie că tatăl ei a iubit-o foarte mult şi că de undeva de sus o va veghea mereu.", a declarat Raluca Moianu, pentru Click.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro