Cum a reușit Raluca Moianu să își revină după moartea soțului: "Nu am fost în depresie, am plecat în America de Sud"

Cum a reușit Raluca Moianu să își revină după moartea soțului: "Nu am fost în depresie, am plecat în America de Sud" © Facebook

Raluca Moianu și-a pierdut soțul în urmă cu mai bine de un an. Marius Ancuța, celebrul comentator sportiv, s-a stins din viață după o luptă grea cu cancerul. 

Inițial, s-a scris despre vedetă că s-a luptat cu o depresie cruntă, după ce l-a pierdut pe unul dintre cei mai importanți oameni din viața ei. Acum, Raluca Moianu spune cum a reușit să treacă peste cumpăna grea.

"După ce a murit soţul meu, ne-am făcut bagajele şi am plecat în America de Sud. Am plecat în Columbia, la Bogota, pentru că eu acolo am copilărit şi pentru că reconectarea mea la momentele acelea fericite m-a făcut să îmi dau un restart şi să pot să merg mai departe. Am stat acolo un an de zile şi am reuşit să ieşim din starea aia de tristeţe", a declarat Raluca Moianu, potrivit Ok! Magazine.

Totodată, Raluca Moianu a vorbit și despre planurile de a-și reface viața. Vedeta spune că nu ar fi putut începe o relație atât de curând, însă a avut noroc de faptul că a avut în jurul ei mulți prieteni, care au sprinit-o și încurajat-o.

"Ziarele au scris că am fost în depresie. Nu, nu am fost în depresie. Am fost, însă, foarte tristă. Anul de doliu este important, n-aş fi putut să încep o relaţie sau să mă mărit imediat. N-aş fi putut. Am prieteni foarte buni. Adică am avut norocul unor familii de prieteni extraordinari care au fost cu mine şi lângă mine, care m-au scos din stare de fiecare dată", a mai spus Raluca Moianu, potrivit sursei citate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro