Raluca Moianu, clipe grele în timpul furtunii din Grecia. "Aveam senzaţia că ne zboară cu tot cu maşină. Mi-a fost frică"

+3 click pentru
galerie

Raluca Moianu, clipe grele în timpul furtunii din Grecia. "Aveam senzaţia că ne zboară cu tot cu maşină. Mi-a fost frică" © Foto: Facebook

Raluca Moianu a trecut prin clipe grele, în Grecia, în timpul furtunii din noaptea de miercuri spre joi, în care şase persoane şi-au pierdut viaţa, printre care şi doi români.

Raluca Moianu a plecat cu prietena ei în Grecia, acolo unde au crezut că vor petrece o vacanţă de vis. Din păcate, însă, furtuna care a avut loc le-a speriat teribil, acestea fiind surprinse chiar pe autostradă. Din fericire, acum totul este bine, cele două nu au păţit nimic, iar lucrurile încep uşor-uşor să revină la normal în zonă.

"Nu am avut comunicare cu autorităţile române din Grecia. Pe mine şi pe prietena mea ne-a prins furtuna pe autostradă. În viaţa mea nu am văzut aşa ceva. Mi-a fost frică. Aveam senzaţia că ne zboară cu tot cu maşină. Eu îi spuneam prietenei mele să ne oprim, ea spunea că dacă ne oprim murim. Am stat foarte multe ore pe pe drum, că erau drumurile blocate. Erau foarte multe maşini de intervenţie locale. Când am ajuns la locaţie nu era curent, nu era apă. Acum lucrurile au revenit la normal, suntem într-o altă localitate, este senin, lucrurile par că au revenit la normal", a spus Raluca Moianu la Rtv.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest