Raluca Podea, probleme grave cu dantura, după ce a plătit mii de euro pe un zâmbet impecabil: „L-am lipit cu superglue”

+3 click pentru
galerie

Raluca Podea, probleme grave cu dantura, după ce a plătit mii de euro pe un zâmbet impecabil: „L-am lipit cu superglue” © captură video

Raluca Podea nu mai scapă de medici! Blondina se confruntă cu mari probleme cu dantura, din cauza unor implanturi pe care a plătit mii de euro. 

În cadrul unui interviu acordat pentru „Xtra Night Show”, Raluca Podea a povestit totul despre problemele ei de sănătate. Blondina are o infecție la nivelul gingiei, cauzată de implanturile dentare pentru care a plătit mii de euro și a povestit că după ce i-a căzut un dinte, l-a lipit cu superglue. 

„Pur și simplu am 3 intervenții de care presupun că am avut nevoie, eu am alăptat, mi-am schimbat sânii, după care i-am vrut mai mari, iar cea de-a treia operație a fost de implant fesier. Medicul mi-a spus să aleg această măsură că este indicat spatelui meu și l-am urmat. 
Am ceva probleme cu coloana cervicală și am nevoie de recuperare medicală. Aveam niște infecții, am mers la clinică înapoi să găsim o soluție, am consultat cam 5 medici. Nu mi se pare corect și nici normal să vin de acasă cu bugetul meu, atâta timp cât în primă fază, eu mi-am plătit dinții.  Eu am problemele astea de când mi-am schimbat dinții. 

Trebuie să stau o lună fără dinți, trebuie să-mi repar gingia și este complicat. Mi-am sunat avocatul, o să merg pe căile legale. Eu aveam dinții buni, am plătit câteva mii de euro, dar nu este vorba de bani, este vorba de sănătate. Am o infecție la nivelul gingiei, care este foarte puternică. Costă 700 și ceva de milioane și nu mi se pare normal să plătesc eu. Mai devreme mi-a căzut din nou un dinte și mi l-am lipit cu superglue” a spus Raluca Podea, la „Xtra Night Show”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro