Ramon Chicireanu a murit în Germania, iar pandemia face repatrierea un adevărat Iad. Apelul disperat al familiei

Ramon Chicireanu a murit în Germania, iar pandemia face repatrierea un adevărat Iad. Apelul disperat al familiei © Facebook

Ramon Chicireanu, fostul concurent al unei emisiuni culinare din România, a murit după o lungă bătălie cu cancerul, boală pe care a învins-o de două ori - nu și a treia oară. Bucătarul a murit departe de casă, în Germania, acolo unde urma tratamentul care ar fi putut să-i salveze viața. Acum, familia este într-o situație cu adevărat disperată.

Ramon Chicireanu a murit la numai 37 de ani, după ce s-a luptat timp de trei ani cu cancerul. După ce o campanie lansată pentru finanțarea tratamentului său a făcut publice poze șocante cu felul în care l-a schimbat boala, îndrăgitul bucătar a pierdut lupta. Acum, în contextul în care epidemia de coronavirus închide granița, familia nu știe cum să facă să aducă acasă trupul neînsuflețit al lui Ramon.

Mesajul sfâșietor al familiei

Un membru al familiei lui Ramon a scris, în mediul online, că rudele bucătarului au nevoie de ajutor pentru repatrierea trupului.

„Ramon este în Germania și trebuie repatriat. Din cauza epidemiei Coronavirus, procedurile sunt aproape imposibile. Familia lui e aici în stare de șoc. El este acolo! TOTUL COSTĂ!”, a fost mesajul disperat transmis de rude.

În continuare, se precizează că familia are nevoie de bani, dar mai ales de liniște, pentru că încă nu își pot reveni din șoc.

„Nu au cerut niciodată bani și nici nu au vrut ca durerea lor să ajungă publică. Decizia a fost a lui Ramon. Membrii familiei sunt epuizați fizic și psihic. Primesc sute de telefoane zilnic și mii de mesaje. AU NEVOIE DE LINIȘTE! Permiteți familiei să-l plângă pe Ramon ÎN LINIȘTE!”, a mai transmis ruda lui Ramon.

A ținut povestea pentru el

Tot aceeași postare a dezvăluit faptul că Ramon a preferat să își țină chinul pentru el, departe de ochii publicului. Disperarea și faptul că simțea că se sfârșea l-au îndemnat să își dea acceptul pentru a scoate la lumină cazul lui.

„Ramon s-a stins în această dimineață după o luptă crâncenă de TREI ani de zile cu cancerul. L-a bătut de DOUĂ ori, iar a treia oară a pierdut lupta. A ținut totul pentru el, dar când a simțit că este la final și când i s-au mai dat doar câteva săptămâni de viață a permis ca povestea lui să fie publică. Voia să încerce un alt timp de tratament care costa enorm. A luptat până în ultima clipă pentru a nu-și lăsa familia singură”, se mai arată în postare.

Conturi deschise pentru donații:
Cont LEI: RO60UGBI0000062000230RON
Cont Euro: RO53UGBI0000062000231EUR
SWIFT UGBIROBU
Titular cont Chicireanu Roxana Elena
Cont deschis la Garanti BBVA


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro