Ultimele imagini cu Ramon Chicireanu în viață

+5 click pentru
galerie

Ultimele imagini cu Ramon Chicireanu în viață © Instagram

După o luptă grea cu boala, Ramon Chicireanu s-a stins fulgerător la vârsta de 37 de ani, lăsând în urma lui o soție și trei copii frumoși. Care sunt ultimele imagini cu cel mai simpatic bucătar în viață? 

Vestea că Ramon Chicireanu a murit a reușit să aducă tristețe în sufletul tuturor românilor. Cel mai simpatic bucătar, care ne-a făcut să râdem datorită prestației lui în cadrul unui cunoscut show culinar s-a stins fulgerător, la vârsta de 37 de ani. S-a luptat timp de doi ani cu cancerul limfatic, care, în cele din urmă l-a răpus. 

Ramon a sperat până în ultimul moment că va reuși să învingă boala, însă destinul nu a fost de partea lui. Cu toate că în anul 2018 s-a operat în Germania și a simțit că viața lui va intra din nou pe făgașul normal, boala a recidivat și l-a pus la pat pe fostul concurent. În urmă cu ceva timp, începuse un nou tratament, destul de scump, din acest motiv pornindu-se o campanie de ajutor financiar. 

Avea trei copii

Fostul concurent era căsătorit și avea trei copii. A încercat să fie mereu vesel în fața micuților și a soției, cu toate că boala îl măcina pe dinăuntru. Pe rețelele de socializare apar ultimele poze cu el în viață, cu zâmbetul pe buze, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată. În ultima fotografie postată cu cei mici, fostul concurent era mai fericit ca niciodată: „Sunt un norocos”.

Ultima postare de pe Facebook

De asemenea, ultima postare a lui Ramon este din data de 6 martie, atunci când a ales să dedice câteva versuri vieții, dar și lui Dumnezeu, în speranța că-l va salva și de această dată. 

”A venit momentul sa râd de Viață, prin Viață
Daca Ea, viața, vrea sa râdem atunci sa râdem,
Daca Ea vrea sa trăiesc, atunci sa iubesc,

Și dacă iubesc ceva mai mult, acum,
E , VIATA
Provocare este oare?
Practic este o întrebare .
Teoretic rad prin Ea
Deci trăiesc!
E bun așa

Dar cum trăiesc?
Sub ce format? Calitatea e un păcat?
Bag de seama ca ești luat când ești iubit și aplaudat

Și totuși,... și totuși, cred prea mult în Ea,
Dar știu ca Dumnezeu poate chiar.... , sa ți-o și ia.
Și totuși, Nu am pierdut încrederea.”
, o parte din mesajul scris de fostul concurent. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro