Ramona de la Clejani, copil cu un manelist însurat? "Dar cum să fiu amantă? Eu am față de amantă?"

+2 click pentru
galerie

Ramona de la Clejani, copil cu un manelist însurat? "Dar cum să fiu amantă? Eu am față de amantă?" © captura video

Ramona de la Clejani are o relaţie amoroasă interzisă! Tânăra a aflat că tatăl fetiţei sale, un renumit manelist, este căsătorit. Ramona şi Florin Marocanu s-au întâlnit acum trei ani şi au început să lucreze împreună.

Dar ceea ce ar fi trebuit să fie doar o colaborare artistică s-a transformat într-o mare iubire, povesteşte bruneta. 

"Eu despărțindu-mă de acest fost soț, cu care am fetițele mari cu el, am încercat să îmi refac viața. Acest băiat atunci când eu am început sp vorbesc cu el, el era în top. Eu de atunci tot am avut legatură cu el, m-am atașat de el. Câteva luni mai târziu, a venit pe lume fetiţa lor care acum are doi ani jumate. A venit fetița asta mică pe care o creștem, o cresc mai mult eu, că el are treabă.​", a declarat Ramona de la Clejani, la Acces Direct. 

Dar ce să vezi! Ramona a aflat că cel cu care îşi împărţea viaţa este căsătorit şi are şi copii acasă. De aici şi revolta cântăreţei. Ba chiar, la un moment dat, Ramona ar fi primit mesaje de ameninţare.

"Gabriela Maya o cheamă pe fetiță. Are doi ani jumătate. Am trei fetițe pe care le divinizez. Nu își asumă, dacă el a intrat în horă cu mine să joace. Eu știu ce înseamnă să crești fără tată. Am fost ajutată de toată România să îmi fac o căsuță să trăiesc cu fetițele mele și cu fostul soț. Nici acum nu am divorțat.", a mai spus bruneta.  

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro