Dragostea pluteşte în aer pentru asistenta de la Neatza. Ramona Olaru, momente incendiare alături de iubit

+3 click pentru
galerie

Dragostea pluteşte în aer pentru asistenta de la Răi Da Buni. Ramona Olaru, momente incendiare alături de iubit © instagram

Ramona Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani trăiește cele mai frumoase momente. Vedeta a divorțat în urmă cu doar câteva luni de fostul soț, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un cântăreț celebru. Cei doi au postat o fotografie incendiară spre deliciul tuturor fanilor. 

Ramona Olaru a divorțat în vara acestui an de fostul ei soț, iar acum trăiește o nouă poveste de iubire. Sexy-asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani este îndrăgostită până peste cap de Iulian-Adrian-Popescu, cunoscut pentru publicul larg drept Cuza de la Noaptea Târziu. Cei doi apar mai tot timpul împreună, iar fotografiile de pe conturile lor de socializare spun totul despre iubirea lor. 

În cea mai recentă poză publicată de iubitul ei pe Instagram, acesta apare împreună cu Ramona Olaru,  însă poza nu este una obișnuită. Cei doi se sărută cu foc și nimic nu pare că ar putea sta în calea relației lor. Fanii au reacționat imediat la fotografie și doar în câteva momente postarea tânărului a strâns peste 20.000 de like-uri, dar și comentarii de bine pentru frumosul cuplu. 

În descriera fotografiei tânărul cântăreț, dar și comediat a ținut să lase o descriere caracteristică lui: „Cine a zis că online-ul cu tv-ul nu se înțeleg?” Descrierea face referire la faptul că iubitul Ramonei Olaru are o carieră de succes în mediul online, pe când sexy blonda este de mult timp în lumina reflectoarelor, fiind asistentă la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest