Răsturnare de situaţie în cazul regretatei Anca Pop! Ardeja Fraga nu era iubita ei

+3 click pentru
galerie

Anca Pop şi Ardeja Fraga © Facebook

Răsturnare de situaţie în cazul regretatei Anca Pop! Sora artistei face dezvăluiri care dau totul peste cap cu privire la relaţia pe care o avea cântăreaţa cu Ardeja Fraga.

Tina Pop, sora regretatei artiste, a ţinut să clarifice faptul că Anca şi Ardeja nu formau un cuplu, ci doar erau foarte bune prietene, iar oamenii au înţeles greşit. Tina a publicat un mesaj pe pagina sa în care a lămurit situaţia.

"Dăduse în urmă cu ceva timp un interviu împreună cu Fraga, în care s-a jucat cu cuvintele. Dacă se asculta atent, ele nu spun că sunt împreuna ca şi cuplu. Vorbesc despre o energie între ele, despre faptul că au facut baie împreună şi au dormit îmbrăţişate. Şi eu am facut baie cu Anca şi am dormit îmbrăţisată cu ea! Fac baie şi dorm îmbrăţişată şi cu copiii mei! Asta înseamnă incest?", a scris Tina Pop.

Tina Pop a ţinut să o justifice pe regretata Anca, explicând faptul că artistei îi plăcea să se joace şi să arunce "pastile" pentru ca oamenii să vorbească. 

"Anca nu s-ar fi justificat niciodată. Anca arunca "pastila", apoi lăsa lumea să interpreteze ce vrea. Eu nu sunt Anca. Eu mă justific şi simt nevoia să o justific. Nu pentru că aş avea ceva cu bisexualitatea sau homosexualitatea. Din contră! Fiecare este liber să îşi trăiascaă viaţa cum vrea! O justific pentru că vreau să se ştie ADEVĂRUL despre EA!", a încheiat Tina Pop. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro