Răsturnare de situație! Iubitul Mariei Constantin, încă însurat cu acte! Dezvăluiri exclusive din telenovela momentului

Răsturnare de situație! Iubitul Mariei Constantin, încă însurat cu acte! Dezvăluiri exclusive din telenovela momentului © Instagram

Răsturnări de situație pe bandă rulantă, în cazul triunghiului amoros în care este implicată Maria Constantin. Mai întâi s-a spus că se iubește cu un bărbat căsătorit, apoi apropiații au spus că „iubi” este de mult divorțat, iar acum lucrurile se schimbă din nou! Iubitul artistei ar fi încă însurat în acte și, mai mult, chiar Maria ar fi cântat la botezul copilului noului iubit și al soției sale.

Surse din anturajul iubitului Mariei Constantin fac dezvăluiri bombă despre scandalul în care este implicată vedete. Pare-se că, de fapt, iubitul cântăreței este încă însurat în acte și nu s-a despărțit deloc de soție, așa cum precizau apropiații Mariei, tot pentru Spynews.ro.

Maria Constantin ar fi cântat la botezul copilului celor doi

Și de parcă acest lucru nu este de ajuns, Maria Constantin ar fi fost vocea care i-a distrat pe invitații de la botezul copilului celor doi - „cei doi” însemnând iubitul și soția lui, evident. Sunteți confuzi? E în regulă! Toată lumea știe cât de complicate sunt căile dragostei.

Aceleași surse susțin că, într-adevăr, soția ar fi bătut-o pe Maria Constantin, culmea - chiar la o petrecere. După scandalul dintre cele două, soțul infidel a ales-o pe cântăreață și a plecat împreună cu ea. A plecat și a rămas! Pentru că, iată, Maria Constantin și iubitul ei ar locui împreună în momentul de față.

Despre noua relația a Mariei Constantin s-a aflat în urmă cu doar câteva zile, dar iată că tot felul de controverse se țin scai de fericirea artistei. Sursele noastre ne-au informat că vedeta se cunoaște cu iubitul de ceva vreme.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro