Război după moartea lui Cornel Galeş? Ce se întâmplă cu lucrurile fostului soţ al Ilenei Ciuculete

Război după moartea lui Cornel Galeş? Ce se întâmplă cu lucrurile fostului soţ al Ilenei Ciuculete / VIDEO © arhivă

Scandal după moartea lui Cornel Galeş, între Doina Belu şi Viviana? Naşa lui Cornel Galeş şi a Ilenei Ciuculete a făcut confesiuni neaşteptate despre relaţia pe care o avea cu Viviana. Cine se va ocupa de pomeni şi ce se întâmplă cu lucrurile lui Cornel Galeş? Avem toate detaliile!

Naşa Doina a mărturisit că ea şi Viviana nu mai ţineau legătura de când Cornel Galeş şi-a luat lucrurile de la ea. Fosta iubită a lui Cornel Galeş a făcut "nişte gesturi care m-au deranj atunci şi n-am avut ce să vorbesc cu ea. Ea nu era fina mea, nu era ruda mea, nu era apropiata mea. De-a lungul timpului m-au deranjat multe, nu ma răbufnit pentru că nu are rost", a spus naşa Doina.

Doina Belu a mai precizat că a fost supărată pe Viviana din cauza comunicării proaste dintre ele. "Mă suna şi-mi spunea prostii", a mai continuat acesta. 

Chiar şi aşa, pare-se că nu se pune problema unui scandal, Doina Belu specificând clar că nu îi poartă pică Vivianei şi că îşi doreşte ca ea să fie sănătoasă şi să-şi găsească liniştea.

Dacă funerarii s-a implicat toată lumea, în cazul pomenilor ce urmează, cele două nu au stabilit încă cine ce face. Doina Belu a mărturisit pentru Antena Stars că ea face ce ştie. Dacă Viviana va face separat ceva, în special la parastasul de 40 de zile, atunci "să facă ce crede"

Ce se întâmplă cu lucrurile lui Cornel Galeş

Doinei Belu i-au rămas mai multe lucruri de-ale lui Cornel Galeş. Naşa a precizat că o să le dea pe toate de pomană.

"Am vorbit şi cu băieţii ieri la cimitir, tot ce am de la tablouri şi poze de la final, să vină să le ia", a mai spus aceasta pentru Antena Stars.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro