Războiul pieselor continuă! După confruntarea cu Vulpița, Jador începe ”războiul” cu soțul ei: ”Eu nu mai cânt!”

+3 click pentru
galerie

Războiul pieselor continuă! După confruntarea cu Vulpița, Jador începe ”războiul” cu soțul ei: ”Eu nu mai cânt!” © instagram/youtube

Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni, Jador și Vulpița se luptau pentru locul I în tendițele muzicale de pe YouTube, iată că acum se alătură și Viorel Stegaru, soțul ei, care a scos o piesă cu Maria Constantin! Artistul de manele se pregătește acum pentru o nouă confruntare. 

Războiul dintre Vulpița și Jador nu pare să se fi încheiat, deoarece tot în familia Stegaru mai apare încă un artist, Viorel, soțul Veronicăi. Astăzi acesta a scos o piesă alături de Maria Constantin care în doar câteva ore a strâns sute de mii de vizualizari, ceea ce îl va urca foarte rapid în topul preferințelor muzicale de pe YouTube.

În urmă cu doar săptămâni între Jador și Vulpița a apărut ”războiul” deoarece au început să se atace pe internet, fiecare luptându-se să fie locul I! Iată că acum Jador va avea de lucru și cu Viorel Stegaru, și imediat după lansarea piesei, cântărețul de manale a publicat pe contul său de socializare un filmuleț în care mărturisește că dacă Viorel va ajunge pe primul loc, el va renunța la cariera muzicală.

”Deci Viorel a scos melodie. Dacă Viorel ajunge locul I, eu jur, eu nu mai cânt. Jur, promit, nu mai cânt! Ajunge locul I Viorel, am văzut vizualizările”, a spus Jador pe Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro