Răzvan Babană de la ''Chefi la cuțite'' a slăbit 18 kilograme. Cum arată acum simpaticul concurent

+3 click pentru
galerie

Răzvan Babană de la ''Chefi la cuțite'' a slăbit 18 kilograme. Cum arată acum simpaticul concurent © Instagram

Răzvan Babană este unul dintre cei mai apreciați foști concurenți ai sezonului 7 de la Chfi la cuțite. Vesel, simpatic și plin de viață, acesta le-a intrat rapid la inimă fanilor.

Răzvan Babană a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea. El a făcut deliciul fanilor cu felul său de a fi, deschis, vesel și mereu pus pe glume. Chiar și după terminarea emisiunii, Răzvan Babană a rămas în atenția publicului, căruia i-a făcut și o promisiune.

Răzvan Babană nu era deloc mulțumit de kilogramele la care ajunsese, astfel că simpaticul concurent a decis să slăbească. Și s-a ținut de cuvânt. Chiar dacă nu a ajuns încă la kilogramele dorite, este pe drumul cel bun, iar transformarea începe deja să se vadă, iar Babană arată foarte bine.

Răzvan Babană a slăbit până acum 18 kilograme și mai vrea să dea jos până la 40 de kilograme. Chiar dacă spune că este un gurmand, acesta simte că are nevoie de un echilibru în viață, astfel că este pus pe fapte mari. 

Fostul concurent de la Chefi la cuțite a postat și două fotografii pe Facebook, în care se poate vedea schimbarea foarte bine. Prietenii și fanii săi l-au felicitat imediat și l-au încurajat să nu se lase.

''E ultima mea apariție așa, XXL. Am ajuns așa pe bază de stres. M-am îngrășat 40 de kilograme într-un an de zile. Sunt un organizator de evenimente de succes, pe baza oboselii și a nesomnului m-am transformat. Îmi place viața, nu mă opresc niciodată din a face ce îmi place, e normal să mănânci, nu prea există echilibru în viața mea. M-am hotărât să slăbesc, am făcut niște analize și nu au ieșit prea bine. Vârsta metabolismului meu este undeva la 40 de ani, chiar dacă eu am 25 de ani", a declarat Răzvan Babană, la Xtra Night Show. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro