Răzvan Ciobanu schimba codul de la uşa apartamentului foarte des! Menajera: "I-am zis că m-a înnebunit"

Răzvan Ciobanu schimba codul de la uşa apartamentului foarte des! Menajera: "I-am zis că m-a înnebunit" © spynews.ro

Menajera lui Răzvan Ciobanu a făcut dezvăluiri total neaşteptate despre regretatul artist. Aceasta a stat în casa lui aproape zi de zi, timp de nouă luni, văzând deseori schimbările pe care acesta le făcea. 

Menajera lui Răzvan Ciobanu a dezvăuit în exclusivitate pentru Antena Stars faptul că regretatul designer schimba foarte des codul de acces de la apartamentul său. Nu ştie de ce făcea asta, însă povesteşte că mereu îi dădea mesaje noaptea cu noul cod. 

"Schimba codul de la uşă tot timpul. Îmi dădea mesaj noaptea cu celălalt cod. I-am zis că m-a înnebunit cu codurile. Nu îmi spunea de ce şi cum. Ultima dată l-a schimbat când am mers eu. Erau momente când chiar nu avea bani şi ni se făcea milă de el", a spus menajera lui Răzvan Ciobanu. 

Reamintim că Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare, în dimineaţa zilei de luni, 29 aprilie, după ce s-a izbit cu maşina de pomii aflaţi în afara carosabilului ce lega oraşul Năvodari de comuna Săcele, din judeţul Constanţa. Ancheta este în plină desfăşurare, fiind lansate în mediul online o sumedenie de ipoteze, foarte puţine confirmate până acum.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro