Femeia care a stat timp de nouă luni, zi de zi, cu Răzvan Ciobanu, dezvăluiri şoc! Unde voia să se mute regretatul designer

Femeia care a stat timp de nouă luni, zi de zi, cu Răzvan Ciobanu, dezvăluiri şoc! Unde voia să se mute regretatul designer © spynews.ro

Menajera lui Răzvan Ciobanu, cea care anul trecut a stat aproape zi de zi cu el, timp de nouă luni, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars. 

Menajera lui Răzvan Ciobanu a dezvăluit unde intenţiona acesta să se mute, după ce a spus că nu mai poate sta acolo după despărţirea de iubit. Regretatul designer voia să închirieze un apartament aflat la un nivel mai sus decât cel în care locuia. 

"Am lucrat la el cam nouă luni, maxim 10 luni, apoi a rămas sora mea. Mergeam o dată eu, o dată ea, ea a rămas mai mult. Eu am născut şi mi-a fost mai greu. Anul trecut am început să lucrez. Şi la birou şi la el unde stătea cu chirie. Voia să se mute de acolo. Nu mai voia să audă de persoana cu care a fost. Ne tot întreba de culori, cum să facă. 

Făcea curăţenie acasă la birou şi unde stătea cu chirie. M-am supărat o dată pe el, am mers la el acasă atunci când s-a operat, am bătut în uşă: nu-i uit acea privire cu faţa în jos. a zis: măi, Ioana, mi-a fost ruşine, de-aia nu te-am sunat. Era un om cu foarte bun simţ. (...) Avea foarte multe îmbrăcăminte, încălţăminte cutii întregi. Făcea planuri să mergem să vedem apartamentul de sus, să îi spunem ce culori să dea", a spus menajera lui Răzvan Ciobanu.

Reamintim că Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare, în dimineaţa zilei de luni, 29 aprilie, după ce s-a izbit cu maşina de pomii aflaţi în afara carosabilului ce lega oraşul Năvodari de comuna Săcele, din judeţul Constanţa. Ancheta este în plină desfăşurare, fiind lansate în mediul online o sumedenie de ipoteze, foarte puţine confirmate până acum.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro