De ce nu a vrut Răzvan Ciobanu să plece cu Vica Blochina la mare. "A spus că aşteaptă marfa de la Dragoş"

+2 click pentru
galerie

De ce nu a vrut Răzvan Ciobanu să plece cu Vica Blochina la mare. "A spus că aşteaptă marfa de la Dragoş" © Foto: Instagram

Ultimele zile din viaţa lui Răzvan Ciobanu sunt marcate de mister. Vica Blochina este una dintre singurele persoane care a recunoscut că s-a întâlnit cu Răzvan înainte ca acesta să ajungă pe litoral. 

Filmul zilei de sâmbătă 27 aprilie a fost detaliat chiar de Vica. Vedeta stabilise cu Răzvan să-i lase maşina şi o sută de lei pentru benzină. La ora 11.30 Vica a ajuns la apartamentul lui Răzvan Ciobanu pe Bulevardul Nicolae Bălcescu şi l-a luat acasă la ea. Era deja ora 12 când Răzvan s-a apucat să-i facă bagajul pentru minivacanţa de la mare.

"El mi-a făcut bagajul, a plecat, i-am dat cheia de la maşină. I-am şi spus, orice ar fi nu conduce, să nu faci prostii, am simţit-o", a spus Vica Blochina.

În plus, Vica Blochina a mai făcut o afirmaţie cutremurătoare în cadrul emisiunii "XNS". Vica Blochina a fost întrebată de Dan Capatos dacă ştie cumva dacă Răzvan Ciobanu i-ar fi spus înainte de plecarea la mare că nu poate pleca cu ea pentru că aşteaptă marfă, adică droguri, de la un anume Dragoş, blondina confirmând informaţia.

"Înainte de plecarea la mare pe care trebuia să o aibă împreună cu tine, dar s-a răzgândit, ar fi venit un domn Dragoş să-i spună că-i dă ceva marfă şi că el, Răzvan, ar fi spus, domne, eu aştept marfa de la Dragoş", a întrebat-o Dan Capatos pe Vica Blochina. "Da, aşa a fost, da! Aşa a fost! Mi-a spus prietenul lui, cu care era la el acasă", a spus Vica Blochina.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro