Ce conţinea telefonul lui Răzvan Ciobanu dus la amanet. "Avea în el probe"

Ce conţinea telefonul lui Răzvan Ciobanu dus la amanet. "Avea în el probe" © Foto: Instagram

Noi detalii încep să iasă la iveală în cazul lui Răzvan Ciobanu. Regretatul designer a murit în a doua zi de Paşte, iar în urma lui au rămas multe întrebări fără răspuns, dar şi multă durere.

Jurnalistul Ion Spânu a vorbit, duminică seară, la Antena 3 despre cazul designerului şi a adus informaţii noi cu privire la telefonul pe care acesta îl avea la amanet. Se pare că nu doar telefonul propriu zis era valoros, ci şi mai multe mesaje pe care Răzvan Ciobanu le avea păstrate în el.

”Din ce spune doamna Vicol s-a văzut că se vorbește despre prădarea lui Ciobanu din București. Prima știre dată la tv a fost dată la ora 9:00 dimineața. Acolo se căuta sigur ceva, nu era vorba de haine. Anchetatorii trebuie să urmărească această pistă. S-a găsit un mesaj în telefonul lui dat la amanet. Scria că vrea să îl pună la amanet, dar nu știa ce să facă pentru că avea în el probe. El era anchetat în dosarul cu droguri. El nu e un personaj oarecare. 

Autoritățile au lăsat ancheta cu toate pistele posibile ca să poată să fie ușor de acoperit probele reale. Lumea coruptă nu poate exista dacă nu are complicitate din partea autorităților”, a declarat Ion Spânu, potrivit sursei citate.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest