Părinţii lui Răzvan Ciobanu, reacţie cutremurătoare în văzul tuturor: "Îţi terfelesc numele"

Părinţii lui Răzvan Ciobanu, reacţie cutremurătoare în văzul tuturor: "Îţi terfelesc numele" © spynews.ro

Din ziua în care Răzvan Ciobanu a făcut accidentul mortal, detaliile terifiante despre viaţa pe care o ducea designerului, continuă să apară. Mulţi se dau apropiaţi ai lui, alţii povestesc fel de fel de întâmplări, iar părinţii lui sunt sfâşiaţi de durere.

Părinţii lui Răzvan Ciobanu s-au ţinut departe de ochii lumii în această perioadă, atât cât au reuşit. În urmă cu puţin timp însă, au transmis un mesaj cutremurător pentru fiul lor. Aceştia i-au scris designerului prin intermediul internetului că va fi întotdeauna în inima şi gândurile lor. 

De asemenea, au cerut iertare Divinităţii atât pentru el, cât şi pentru cei care îi "terfelesc numele". 

"O sa fii în inima şi gândurile noastre veşnic. Drum bun, copil iubit. Poate te vor lăsa să te odihneşti în pace. Dumnezeu să te ierte şi să-i ierte şi pe cei care îţi terfelesc numele", au transmis părinţii lui Răzvan Ciobanu pe Facebook. 

Părinţii lui Răzvan Ciobanu au recuperat, în mare taină, ce conta cel mai mult pentru designer

După aproape o săptămână de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, părinţii acestuia au decis să o recupereze pe fiinţa cea mai dragă pentru regretatul designer. Este vorba despre Lili, pisica de rasă Sphynx de care Răzvan avea mare grijă şi se poza cu ea foarte des. 

Părinţii lui Răzvan Ciobanu au fost surprinşi de paparazzii www.spynews.ro în timp ce mergeau acasă la Sorin Oprea pentru a o lua pe Lili în casa lor. Cei trei au stat puţin de vorbă, apoi părinţii regretatului designer au plecat spre casă. Odată ajunşi, au luat-o pe Lili şi i-au pregătit toate cele necesare pentru a se adapta în noul loc.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro