Răzvan Ciobanu, replică acidă pentru o fană care îi critică operațiile estetice: „Ce ai fi vrut, să am sfârcurile pe obraji?”

+3 click pentru
galerie

Răzvan Ciobanu, după operaţiile estetice © Instagram

Răzvan Ciobanu este foarte mulţumit de felul în care a reuşit să arate după ce şi-a făcut mai multe intervenţii estetice. Totuşi deşi designerul este extrem de mândru de noua sa înfăţişare, unii fani nu s-au putut abţine de la critici.

Răzvan Ciobanu a publicat o fotografie pe instagram în dreptul căreia a scris că este foarte mulţumit de toate operaţiile pe care şi le-a făcut de-a lungul timpului, deoarece l-au ajutat să arate foarte bine. 

 "Da sunt foarte mulţumit de intervenţiile chirurgicale pe care mi le-am făcut... sunt şi foarte mulţumit de cum am reuşit să scap de “cateva” kilograme pe care le aveam în plus! “Noul” eu este mişto ;)! " a scris Răzvan Ciobanu pe Instagram. 

Totuşi unii fani nu au fost prea încântaţi de noul look al designerului şi nu au înţeles cu ce anume se "laudă" Răzvan Ciobanu.

"Ce intervenţii? Nu se vede nimic", i-a scris un fan.

Răzvan Ciobanu a ţinut să îi dea o replică pe măsură, indignat de faptul că persoana respectivă nu observă cât de bine a ajuns el să arate.

"Păi şi ce ai fi vrut?! Să am sfârcurile pe obraji?"  a fost replica lui Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu a decis să îşi facă o intervenţie estetică la nivelul feţei. Cu câteva zile în urmă, acesta a mers la o clinică privată din Capitală şi s-a lăsat pe mâinile chirurgilor. La câteva zile după intervenţie a apărut cu nasul bandajat şi cu mai multe tăieturi sub ochi. Azi el a publicat pe instagram fotografii care îl înfăţişeză în noua sa "variantă".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro