Reacția familiei lui Mario Iorgulescu, după ce a fost dat în urmărire generală. Oamenii sunt bulversați

Reacția familiei lui Mario Iorgulescu, după ce a fost dat în urmărire generală © Arhivă

Familia lui Mario Iorgulescu nu înțelege decizia autorităților de a-l da în urmărire pe fiul președintelului LPF, după accidentul în urma căruia și-a pierdut viața un tânăr tată. Tribunalul București a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă în lipsă, însă acțiunile legale nu se opresc aici.

În urmă cu câteva zile, Tribunalul București decidea eliberarea unui mandat de arestare preventivă în lipsă, pe numele lui Mario Iorgulescu. Fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal este acuzat de omor și de conducerea sub influența alcoolului și a altor substanțe interzise. Toamna trecută, a provocat un accident în urma căruia a murit Dani Vicol, un tânăr tată.

Reacția familiei

Sentința nu este una definitivă, autoritățile doring să afle dacă Iorgulescu se află pe teritoriul României, scrie stirileprotv.ro. Ciudat, având în vedere că se cunoștea bine faptul că familia l-a transferat la o clinică din Italia, pentru a se reface de pe urma accidentului.

Acum, există posibilitatea ca procurorii să demareze procedurile necesare emiterii unui mandat european de arestare, necesar cererii unei extrădări în România.

Familia nu înțelege această acțiune, considerând că Iorgulescu nu reprezintă un pericol și susținând că este greu de explicat motivul pentru care abia acum, la șase luni de la accident, s-a emis acest mandat de arestare în lipsă.

Vă reamintim că Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal în septembrie 2019, atunci când, fiind băut și aflat sub influența drogurilor, a călcat culoarea roșie și a circulat cu o viteză de 162 km/h. În acel moment, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de o altă mașină.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro