Declarația exclusivă a lui Bogdan, după ce s-a spus că s-a împăcat cu Hannelore! „Personal nu am de gând să o fac”

+3 click pentru
galerie

Declarația exclusivă a lui Bogdan, după ce s-a spus că s-a împăcat cu Hannelore! „Personal nu am de gând să o fac” © Instagram

S-au iubit nebunește dar acum fiecare merge pe drumul lui! Bogdan și Hannelore, cel mai controversat cuplu de la „Insula Iubirii” sunt extrem de îndrăgiți de oameni și chiar dacă s-au separat, cei doi se poartă extrem de frumos unul cu altul și au rămas amici. 

Toate acestea până când au început să apară informații în presă potrivit cărora cei doi s-ar fi împăcat. Speculațiile au început să apară după ce Hannelore și Bogdan își dau inimioare pe Instagram, însă se pare că totul este doar la nivel de amiciție între ei, așa cum www.spynews.ro a aflat, în exclusivitate, chiar de la Bogdan! 

Bogdan a declarat în exclusivitate pentru www.spynews.ro că el și Hannelore nu s-au împăcat și nici nu are de gând, personal, să facă acest lucru. Mai mult, Bogdan susține că relația dintre el și controversata blondină este una de simplă amiciție. 

„Nu ne-am împăcat, personal nu am de gând să o fac, relația noastră este una amicală având în vedere anii de relație” a povestit Bogdan, în exclusivitate pentru www.spynews.ro.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro