Cum a reacţionat tatăl lui Nicole Cherry când artista s-a mutat cu iubitul! "Este prima mea relaţie adevărată"

+3 click pentru
galerie

Cum a reacţionat tatăl lui Nicole Cherry când artista s-a mutat cu iubitul! "Este prima mea relaţie adevărată" © Instagram

Are o relaţie de aproape un an şi deja s-a mutat cu iubitul! Nicole Cherry a trecut într-o nouă etapă a vieţii, fiind susţinută în totalitate de familie.

Toată lumea ştie că Nicole Cherry este peste tot însoţită de tatăl ei. Acesta are mare grijă de ea, mai ales atunci când vine vorba de băieţi. De această dată, lucrurile stau complet diferit. De când vedeta a început o relaţie cu Florin, situaţia s-a schimbat. Tatăl lui Nicole Cherry are mare încredere în el, motiv pentur care a acceptat ca aceştia să se mute împreună. 

"Pe lângă că e tata, îşi face treaba. Tata nu mă învaţă cum să cânt, are grijă de ceea ce se întâmplă cu mine în spate. Aş fi ipocrită să spun: nu ne certăm niciodată. Ne pedepsim unul pe altul când ne enervăm şi nu vorbim. (...)

Cumva mi-a fost foarte simplu să îi împrietenesc mai mult. Ei se ştiau. De fiecare dată când îi spuneam tatălui meu că vorbesc cu cineva îi arătam poze. El simte oamenii din poze. De toţi zicea că sunt şoricari. Cumva încercam să mă conving că nu e cum spune el. De fiecare dată era aşa. (...) Când i-am zis de Florin mi-a zis: Ştiam, dragă, dar am aşteptat. Sunt foarte fericită. Suntem împreună de aproape un an. Este prima mea relaţie adevărată. El este mai mare cu opt ani decât mine", a povestit Nicole Cherry la Star Matinal. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro