Reacții tranșante, după ce Loredana a apărut cu sânii aproape goi la TV: „Să-i amintească cineva câți ani are”

+3 click pentru
galerie

Reacții tranșante, după ce Loredana a apărut cu sânii aproape goi la TV © Instagram

Loredana continuă să stârnească controverse, datorită felului în care arată. Luni, cântăreața a apărut la TV în una dintre cele mai sexy ipostaze de până acum. Bineînțeles, reacțiile nu au întârziat să apară.

Loredana Groza a fost invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani”, acolo unde s-a afișat într-o ținută care a lăsat o țară întreagă cu gura căscată. Îmbrăcată în negru din cap până în picioare, diva și-a „sugrumat” sânii într-un decolteu care aproape era inexistent! De fapt, puteai să privești imaginile și să te temi că, din secundă în secundă, artista s-ar putea trezi cu o mică „vărsare” a sânilor.

Oamenii au fost, în mare parte, furioși, considerând că nu i se potrivește deloc acest stil mult prea sexy.

„Să-i amintească cineva câți ani are, se pare că a uitat / Îmi e rușine să mă uit la decolteul doamnei / Nu-i iese! Degeaba! / Ce păcat! Ea chiar este o interpretă... nu are nevoie de așa ceva!”, au fost câteva comentarii.

Cum se menține Loredana în formă

Da, controverse, controverse, dar cum reușește Loredana, totuși, să arate atât de bine încât să iște atâtea scandaluri? Artista are mare grijă de silueta ei, fiind o clientă fidelă a sălilor de sport și fiind extrem de atentă cu ce pune în farfurie.

Vedeta știe foarte bine ce mănâncă, în fiecare zi. Dimineața nu lipsesc fructele, proaspete sau uscate, și iaurturile. La prânz, are grijă să consume proteine, sub forma cărnii de pui sau de curcan. Seara, la cină, este o împătimită a salatelor, combinate cu semințe, avocado sau pește.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest