Reacțiile fanilor, după ce Nicolae Guță și-a făcut ditamai tatuajul pe frunte: „Ți-au pus ștampilă”

Reacțiile fanilor, după ce Nicolae Guță și-a făcut ditamai tatuajul pe frunte © Arhivă

Regele manelelor, dar și regele schimbărilor! Recent, Nicolae Guță a șocat pe toată lumea atunci când s-a afișat cu o schimbare radicală de look. Cântărețul și-a făcut nu unul, ci două tatuaje. Unde? Pe frunte. Și, zicem noi, unul mai grozav ca altul. Drept urmare, și reacția fanilor a fost una pe măsură.

Nicolae Guță a făcut publice imagini cu tatuajele lui, unele devenit rapid controversate. Cel dintâi a fost numele său, doar cu o mică variație. În loc de „Nicolae”, a scris „Niculae”, iar acest lucru a ridicat multe semne de întrebare.

Nu este singurul tatuaj. Deasupra, și-a scris o propoziție întreagă. „Iubirea vieții mele, Iubitul meu tată”, este citatul pe care și l-a tatuat Guță pe frunte.

Ce spun fanii

Fanii lui Nicolae Guță sunt, să zicem așa, cam confuzi. Nu prea înțeleg ei de ce a simțit manelistul nevoia să recurgă la un astfel de gest, însă majoritatea îl susțin în demersul lui.

„Gata ți-ai pus stampila pe frunte, Guță!”, „Nu stiu de ce si pentru ce ti-ai tatutat asa ceva regele meu, dar daca ai facut-o asta e acum, tot respectul si tot binele din lume iti doresc 😘”, au fost câteva dintre mesajele transmise de fani,

Nu doar pe frunte are un tatuaj. În aceeași poză în care dezvăluie noua „achiziție” de pe frunte, se poate vedea că Nicolae Guță are un tatuaj și pe mână: cuvântul EDEN. Continuă, astfel, ceea ce pare a fi un trend în lumea maneliștilor. Înaintea lui, și Dani Mocanu și-a făcut un tatuaj, ce-i drept pe cap, cu cuvintele „IQ DIVIN”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro