Recunoști băiețelul din imagine? Este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România / FOTO
Publicat pe 01.06.2023 la 15:25 Actualizat pe 01.06.2023 la 15:25
Tu recunoști cine este băiețelul din imagine? În prezent este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Este cunoscut și apreciat de fanii ei, iar asta și pentru că vorbește des cu ei pe rețelele personale de socializare. Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, el a postat această imagine din copilărie. Ți-ai dat seama despre cine este vorba? Știm, este desul de greu să ai idee cine este!
![Sorin Bontea în copilărie Sorin Bontea](https://img.spynews.ro/?u=https%3A%2F%2Fspynews.ro%2Fuploads%2Fmodules%2Fnews%2F0%2F2023%2F6%2F1%2F308595%2F1.jpg&w=1200)
Recunoști băiețelul din fotografie?
instagram - Sorin Bontea
- Tu ai idee cine este băiețelul din fotografie?
- Este unul dintre cei mai apreciați bucătari din țara noastră
Tu ți-ai dat seama cine este băiețelul din imaginea de mai jos? Cu siguranță îl cunoști, însă este destul de greu să-ți dai seama despre cine este vorba și asta pentru că în fotografie era la școală. Iată despre cine este vorba, căci sigur îl cunoști și tu!
Recunoști băiețelul din fotografie?
Ei bine, dacă nu ți-ai dat seama până acum despre cine este vorba, atunci nu te mai ținem în suspans și îți spunem noi. Băiețelul din imagine este nimeni altul decât bucătarul chef Sorin Bontea.
Este Ziua Internațională a Copilului, iar chiar el a făcut publică această imagine cu el de când era doar un copil. Alături de această imagine, cheful a postat și mesajul: „La mulți ani, copii mari și mici! 😜”.
Rețeta de clătite americane a lui Sorin Bontea
Dacă tot vi l-am arătat pe Sorin Bontea în copilărie, acum îți vom prezenta rețeta de clătite americane a celebrului chef. Ingredientele de care aveți nevoie sunt următoarele:
-două ouă
-15 gr de praf de copt
-50 gr de zahăr
-200 gr de făină
-un praf de sare
-250 ml de lapte
-2 pliculețe extract de vanilie
-50 gr de unt topit
-fructe de pădure
Modul de preparare este următorul:
Amestecă ouăle cu zahărul și extractul de vanilie cu bourbon, într-un bol, apoi adaugă laptele și untul topit și amestecă energic primele ingrediente pentru clătitele americane și treci la partea uscată a rețetei.
Într-un alt bol, toarnă făina cu un praf de sare și, dacă nu vrei să se formeze cocoloașe, toarnă amestecul umed peste cel uscat treptat și amestecă după fiecare pas. Înainte de pune la făcut clătitele americane, unge tigaia cu un servețel imbibat în ulei. Toarnă apoi cu un polonic compoziția în tigaie, în funcție de cât de mici sau mari îți dorești să iasă clătitele.
Chef Sorin Bontea spune că fiecare clătitiă trebuie să stea 1 minut pe o parte și 30 de secunde pe partea cealaltă și astfel, nu veți da niciodată greș. De asemenea, atenție, focul trebuie să fie mediu spre mic. Serviți apoi clătitele americane alături de fructe de pădure proaspete și sirop de arțar.