”Regina audiențelor”, despre telenovela Vulpița și Viorel: ”Sunt niște personaje”

”Regina audiențelor”, despre telenovela Vulpița și Viorel © Arhiva

Știe toată lumea că Mirela Vaida este prezentatoarea emisiunii Acces Direct. Însă, de când cazul Vulpiței și a lui Viorel a ajuns la televizor, Mirela a devenit ”Regina audiențelor”. Emisiunea pe care o prezintă fiind în topul preferințelor telespectatorilor. 

Sunt multe săptămâni de când Vulpița și Viorel au devenit vedete. Tot de atunci, România a fost împărțită în două. Dacă unii sunt fanii emisiunii, alții o critică dur atât pe Mirela, cât și pe cei doi protagoniști.

În acest context, Mirela, invitată în emisiunea lui Morar, a ținut să ofere câteva explicații despre cazul celor doi, dar și de ce e continuă această telenovelă.

”Este un reality show nescris. Atât de multe lucruri se întâmplă de la o zi la alta. Ei doi sunt reali și autentici, sunt niște personaje. Eu le înțeleg lipsurile și îi iau așa cum sunt”, a spus prezentatoare în emisiunea lui Morar.

Vaida a precizat că emisiunea pe care o prezintă este un reality show, iar atâta timp cât oamenii se uită la cei doi, ei vor continua să îi difuzeze. Când audiențele vor scădea, Vaida a promis că subiectul emisiunii se va schimba.

”Televiziunea este despre oameni. Aceasta este un fel de diverstisment, dar și un caz social. Dacă cei de acasă se uită în număr foarte mare, serialul continua. Când se va maai uita lumea, eu vă garantez că serialul se va termina. Aceasta este realitatea”, a precizat Mirela Vaida.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro