Regretul cu care Cristina Țopescu a plecat la Ceruri. ”Mi-am dorit foarte mult”

Regretul cu care Cristina Țopescu a plecat la Ceruri. ”Mi-am dorit foarte mult” © arhiva

Cristina Țopescu s-a stins din viață fulgerător la vâsta de 59 de ani. Jurnalista a plecat la ceruri cu un vis pe care nu a apucat să și-l realizeze și pe care și l-a dorit foarte mult. 

Trupul Cristinei Țopescu a fost descoperit fără viață, duminică seară, după ce mai mai mulți vecini s-au alarmat deoarece nu au m-ai văzut-o pe aceasta de ceva timp. Din păcate, la sosirea autorităților aceștia au găsit-o pe jurnalistă decedată, chiar în locuința în care trăia.

Până la vârsta de 59 de ani, Cristina Țopescu a avut foarte multe realizări în domeniul televiziuni, însă aceasta a avut o dorință mare pe care nu a reușit să o realizeze. Fosta realizatoare tv a spus în cadrul unui interviu pe care l-a avut în urmă cu doi ani că și-ar fi dorit să fie corespondent de război, însă acest lucru nu s-a putut întâmpla. 

„Mi-am dorit - și nu mai am nicio șansă să îmi îndeplinesc această dorință – să fiu corespondent de război. Nu am fost lăsată. Mi-am dorit foarte mult, voiam mai multă adrenalină”, a povestit ea, potrivit Antena1. 

Vestea că fosta realizatoare TV s-a stins din viață a venit ca un șoc pentru toți cei apropiați, cărora nu le vine să creadă ca persoana veselă și plină de viață a plecat dintre noi într-un mod subit. Se pare că aceasta nu a mai dat niciun semn după Crăciun, iar decesul ar fi survenit în apropierea Anului Nou. De atunci, Cristina Țopescu nu a mai fost văzută nicăieri. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro