Cum se înțeleg fiica lui Alex Bodi și fetița Biancăi Drăgușanu

+3 click pentru
galerie

Cum se înțeleg fiica lui Alex Bodi și fetița Biancăi Drăgușanu © Instagram

Parcă fiecare despărțire îi aduce și mai aproape! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi încep să se asemene din ce în ce mai mult cu o familie adevărată. Drept dovadă, fiicele lor au început să petreacă tot mai mult timp împreună.

Alex Bodi și fiica lui dintr-o căsătorie anterioară sunt foarte apropiați. Afaceristul merge cu fata lui și la sală, acolo unde, de cele mai multe ori, își face apariția și Bianca. Blondina este extrem de apropiată de micuță și, chiar recent, a postat o poză cu „fiica adoptivă” și cu Sofia, fetița ei din relația cu Victor Slav.

Potrivit VIVA!, cele două copile se înțeleg de minune și par să se distreze foarte bine împreună.

Bianca Drăgușanu susține că Alex Bodi s-a despărțit de ea într-un vis

Bianca Drăgușanu a explicat și de la ce a pornit zvonul celei mai recente despărțiri, făcând mențiunea că, iată, cei doi formează un cuplu în continuare!

„El a visat urât, și-a luat telefonul și a scris ceva pe Facebook și nu și-a dat seama ce a scris. Eu, de exemplu, când am un coșmar, iau telefonul și fac shopping și nu îmi aduc aminte. Cam asta cred că s-a întâmplat și la ultima „despărțire”. Noi, înainte să intrăm în direct, ne întrebam ce zicem, ce facem aici? (...) Ieri, el a fost ca o pisică și eu ca un soarece. Și normal că m-a prins, din moment ce sunt aici!”, a spus Bianca Drăgușanu.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro