O bombă sexy de la noi, accident grav de circulaţie. "Am fost în comă. Mi s-a spus că aş putea să nu mai merg niciodată"

+3 click pentru
galerie

O bombă sexy de la noi, accident grav de circulaţie. "Am fost în comă. Mi s-a spus că aş putea să nu mai merg niciodată" © Foto: Facebook

Rellys Tonu, una dintre bombele sexy din showbiz, are o poveste de viaţă încredibilă. Tânăra a trecut prin clipe grele, a fost în comă şi i s-a spus că ar putea să nu mai meargă niciodată.

Rellys Tonu a suferit un accident, în urmă cu mai mulţi ani, iar viaţa i s-a schimbat complet. Rellys Tonu a fost nevoită să înveţe din nou să meargă şi să o ia de la capăt, după ce i s-a dat o a doua şansă la viaţă.

"La 17 ani am avut un accident grav de maşină. Eram în maşină cu prietena mea şi alte câteva persoane. Ne-a ieşit o maşină în faţă şi ne-am răsturnat. Eu am fost rănită cel mai grav. Am stat în gips un an. Eu am fost în comă şi m-am trezit după câteva zile. Mi s-a spus că aş putea să nu mai pot merge niciodată. Şoferul a fugit de la locul accidentului, acesta nu a fost găsit doi ani de la accident. Cu credinţă am putut să-mi revin", a spus Rellys Tonu "Agentia Vip".

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro