Replica lui Florin Salam, după ce a fost amenințat cu moartea: „N-o să vă mai distrez. Să vă distrați voi singuri”

+3 click pentru
galerie

Replica lui Florin Salam, după ce a fost amenințat cu moartea © Arhivă

Florin Salam a avut o primă reacție după ce a fost amenințat cu moartea. Gestul îi aparține unui bărbat din Roșiori care, extrem de supărat pe celebrul manelist, l-a amenințat că, mai pe românește, îl va sfârși.

Astfel, Florin Salam a reacționat. În mediul online, celebrul manelist a postat un mic filmuleț, în care transmite un mesaj pentru cel care i-a spus că „îi va pune furtunul de gât”. Cântărețul susține că nu și-ar dori să ajungă să apeleze la Poliție pentru amenințările primite, dar că nu ar exclude să se lase de muzică, doar ca să scape de acest calvar.

„Vedeți-vă de treaba voastră că nu vreau să apelez la ”15-15-3”, adică ”1-1-8” ăsta... nu vreau! Eu mă descurc singur... vedeți-vă încă o dată de treaba voastră, de copiii voștri, de familia voastră. Lăsați-mă pe mine să-mi cresc copiii, nu mă mai implicați. V-am distrat destul și vă mai distrez, că dacă nu, n-o să vă mai distrez. Să vă distrați voi singuri. Vă pup, vă iubesc, iertați-mă, am avut puțină emoție. Mi-e rușine și mie de nevasta mea, de copiii mei, de fata mea, de Betty că e mare. Din suflet vă rog să nu mai folosiți numele meu”, a spus Florin Salam.

A fost amenințat cu moartea

Florin Salam a fost amenințat cu moartea, weekendul trecut, la o nuntă din Roșiori, după ce nu s-a prezentat la eveniment. Enervat la culme, fratele mirelui i-a dat interzis „Regelui manelelor” în Teleorman, pentru următorii 5 ani.

Între timp, lucrurile s-au rezolvat, Salam s-a prezentat, iar dedicațiile au curs până dimineață.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro