Rețeta de mic dejun rece a lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite. Cum să prepari sandvișuri delicioase cu șuncă și ouă de prepeliță!
Publicat pe 30.04.2021 la 10:56 Actualizat pe 30.04.2021 la 11:00
Cătălin Scărlătescu le-a dezvăluit fanilor din mediul online câteva dintre secretele sale în ceea ce privește gastronomia. Faimosul jurat de la „Chefi la Cuțite” le-a explicat internauților cum să prepare un mic dejun rece în doar câteva minute. Iată cum arată rețeta de sandvișuri cu șuncă și ouă de prepeliță propusă de celebrul bucătar!
- Cum arată rețeta de mic dejun rece a lui Cătălin Scărlătescu.
- Juratul de la Chefi la cuțite le-a explicat fanilor cum să facă sandvișuri savuroase cu ouă de prepeliță și șuncă.
Cătălin Scărlătescu nu se oprește din a-și uimi fanii! Juratul de la „Chefi la cuțite” profită de rețelele de socializare pentru a le împărtăși fanilor trucuri pentru rețete delicioase, după care cu siguranță oricine s-ar linge pe degete. Astăzi, celebrul bucătar le-a explicat cum să pregătească sandvișuri cu șuncă și ouă de prepeliță pentru a obține un mic dejun rece și foarte gustos!
Cătălin Scărlătescu le-a propus fanilor o rețetă de mic dejun rece, cu șuncă și ouă de prepeliță
Așadar, Cătălin Scărlătescu a postat un filmuleț explicativ pe contul lui de Instagram pentru a le arăta fanilor rețeta pas cu pas. Chef-ul a menționat încă de la început că dorește ca micul său dejun să ajungă imediat la urechile internauților, pentru ca să câștige titlul de „Maestru al Micului Dejun”, fiind în strânsă competiție cu Cătălin Rizea.
Ingrediente
Pentru această rețetă de mic dejun rece aveți nevoie de doar câteva ingrediente, pentru două porții: 2 felii de tortilla, 4 felii de șuncă, 2 felii de cașcaval, castraveți murați, pătrunjel, margarină și 4 ouă de prepeliță.
Mod de preparare
Conform spuselor lui Cătălin Scărlătescu, prima dată trebuie să ungeți feliile de tortilla cu margarină. Apoi adăugați feliile de șuncă, cașcavalul, castraveții murați, ouăle de prepeliță fierte și puțin zdrobite. Mai apoi presărați pătrunjelul pe deasupra, iar la final trebuie doar să rulați felia de tortilla cu toate ingredientele. Pentru a fi servită, rulata trebuie tăiată, de preferință, pentru a obține niște „rondele”.
Nu este singura rețetă pe care Cătălin Scărlătescu le-a împărtășit-o fanilor. Pentru că ne apropiem de Paște cu pași repezi, acesta le-a dezvăluit internauților cum să pregătească un drob de miel delicios, rețeta fiind învățată de la bunica lui.