Rețeta de omletă cu ardei iute a lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite. Faimosul bucătar le-a dezvăluit fanilor din secretele sale / FOTO
Publicat pe 09.05.2021 la 20:44 Actualizat pe 09.05.2021 la 20:44
Cătălin Scărlătescu le-a făcut fanilor încă o surpriză de proporții! Celebrul jurat de la „Chefi la cuțite” le-a propus internauților încă o idee spectaculoasă de mic dejun, mai exact, o rețetă de omletă cu ardei iute! Iată ce secret prețios le-a dezvăluit faimosul bucătar admiratorilor, dar și importanța acestui ingredient uimitor!
- Cătălin Scărlătescu le-a prezentat fanilor o rețetă de omletă cu ardei iute.
- De ce secret trebuie să țineți cont pentru a pregăti acest preparat.
Rețeta de omletă cu ardei iute propusă de Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite
Cătălin Scărlătescu e hotărât să câștige titlul de „Maestrul Micului Dejun” în fața lui Cătălin Rizea, astfel că a mai propus încă o rețetă de senzație pentru micul dejun. Este vorba despre o omletă inedită. Spunem asta pentru că juratul de la „Chefi la cuțite” a folost ca ingredient surpriză ardeiul iute, lucru pe care nu multă lume îl face.
Ingrediente
Potrivit spuselor lui Cătălin Scărlătescu, pentru rețeta de omletă cu ardei iute aveți nevoie de următoarele ingrediente: sare, piper, ouă, margarină, ceapă verde și nu în ultimul rând, ardei iute. Chef-ul a precizat că acest ingredient vă mai ajuta să fiți mai productivi, dându-vă mai mult „avânt” spre muncă.
În continuare, Cătălin Scărlătescu le-a dezvăluit internauților și cel mai mare secret în vederea preparării omletei. Astfel, potrivit declarațiilor sale, cu cât omleta este mai bătută, cu atât este mai pufoasă și mai bună!
Mod de preparare
Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să puneți o bucată de margarină în tigaie pentru a se topi. Între timp, tăiați ardeiul iute felii, iar apoi ceapa verde, însă doar partea albă. Puneți ingredientele în tigaie și amestecați pentru a se omogeniza. Apoi, începeți să preparați omleta spărgând ouăle într-un vas. Puneți sare și piper după gust, iar apoi bateți omleta foarte bine, pentru a obține un aspect aerat. Turnați apoi tot amestecul în tigaie, amestecați constant, pentru a nu se lipi, iar la final puneți din nou niște ceapă verde, dacă mai vreți puțină savoare!