Rihanna de România. Așa este numită o artistă celebră de la noi. Asemănarea este izbitoare

+3 click pentru
galerie

Rihanna de România. Așa este numită o artistă celebră de la noi. Asemănarea este izbitoare © arhiva

Rihanna este un nume mare cunoscut în plan internațional, însă și noi o avem pe a noastră. Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, seamănă incredibil cu celebrul star. Fanii i-au spus de mai multe ori acest lucru, iar acum ea a făcut un gest ce i-a uimit pe toți. 

Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, este o tânără foarte talentată și frumoasă, iar fanii i-au spus asta de foarte multe ori. Printre comentariile adresate cântăreței, admiratorii au remarcat și asemănarea izbitoare a acestei cu starul internațional, Rihanna. În mai multe fotografii postate de Karmen pe contul său de socializare se poate observa că diferențele între ea și celebra Rihanna sunt foarte mici. Fiica lui Adrian Minune a reușit să-i impresioneze pe toți cei care o urmăresc, mai ales astăzi, atunci când pe contul său de socializare au apărut mai multe filmulețe în timp ce cânta mai multe piese de la cea cu care seamănă foarte mult. 

Dacă Rihanna este răsfățată și are tot ce și-ar putea dori, nici Karmen nu e mai prejos

Deoarece în luna decembrie este ziua sa de naștere, Adrian Minune a decis să-i facă fiicei sale un cadou surpriză în avans. Au ieșit în oraș, iar în timp ce Karmen savura un desert delicios în interiorul acestuia a descoperit o cheie. În fața localului o aștepta un bolid de lux pentru care Adrian Minune a scos zeci de mii de euro din buzunar.  Emoționată peste măsura, Karmen a vărsat lacrimi de fericire.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro