Rita Mureşan, după o lună în America. Ce probleme are vedeta de când s-a întors în ţară

+3 click pentru
galerie

Rita Mureşan, după o lună în America. Ce probleme are vedeta de când s-a întors în ţară © Instagram

Rita Mureşan este o mamă împlinită. Vedeta are o relaţie foarte apropiată cu fiicele sale, chiar dacă nu mai locuiesc în aceeaşi ţară. Dorul de ele nu le-a putut ţine despărţite mult timp, astfel că şi-a făcut bagajele şi a plecat în America. De când s-a întors în ţară însă, se confruntă cu câteva probleme care îi dau bătăi de cap.

Rita Mureşan are cu ce se lăuda. Are două fiice superbe, care o fac mândră în fiecare zi. Rebeca are 22 de ani şi a început să lucreze la New York, iar fata mai mică, Gloria, în vârstă de 19 ani, studiază la Londra Literatură Comparată şi Critică de Film.

Rebeca şi Gloria, i-au făcut o surpriză minunată mamei lor. Acestea au venit în România şi au petrecut, timp de o lună de zile, clipe de neuitat alături de vedetă. Ţinând cont de priorităţile lor ce au în vedere cariera, cele două fete nu au putut sta prea mult acasă şi s-au întors în America. Rita Mureşan nu a putut să suporte prea mult lipsa fiicelor, aşadar a plecat după ele la începutul lunii octombrie.

Vizita în America a împlinit-o atât pe plan sentimental, cât şi pe cel profesional. Vedeta a ţinut o serie de seminarii ce au avut ca subiecte principale iniţieri şi citiri în terapia cu îngeri şi tot ce ţine de dezvoltarea personală, fiind invitată de o comunitate de români din Canada. 

Deşi viaţa americană este poate visul oricui, se pare că Rita Mureşan nu a fost la fel de încântată. După ce a petrecut trei săptămâni la Montreal, vedeta susţine că nu se regăseşte în acel mediu. Motivul? Stilul de acolo, nu se potriveşte cu cel cu care este obişnuită. „Mi se pare prea lentă viaţa pentru mine”, a spus Rita pentru Click!. A văzut totuşi un avantaj în acest stil lent, bucurându-se de clipele de relaxare. 

După vizita la Montreal, a urmat New York-ul, loc în care trăieşte fiica sa Rebeca. Din păcate însă, cele două nu prea au avut timp să se vadă decât seara, deoarece fata era ocupată cu munca. „Ea era la serviciu de dimineaţa până seara, timp în care eu îi găteam şi mă vedeam cu prietenii mei. M-am întâlnit inclusiv cu Romică Ţociu şi Cornel Palade la un spectacol. Serile le petreceam cu fiica mea”, a povestit Rita Mureşan pentru aceeaşi sursă.

Cu ce probleme se confruntă vedeta de la întoarcerea în România

Deşi este mulţumită că şi-a ostoit dorul, Rita Mureşan se confruntă cu ceva bătăi de cap de când s-a întors în ţară. Vedeta resimte mult mai multă oboseală, deoarece nu mai doarme la fel ca înainte, din cauza fusului orar. 

„De când am venit, am avut multă treabă şi am tras foarte mult de mine. Mă culc în continuare la 18-19 şi mă trezesc la 3 noaptea. Sper să fac faţă sâmbătă, de ziua mea, la petrecerea la care sunt invitaţi circa 20 de prieteni”, a mai spus vedeta, pentru aceeaşi sursă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro