Ce mireasă superbă va fi Brigitte Sfăt, la nunta cu Florin Pastramă! Și-a ales singură rochia!

+3 click pentru
galerie

Ce mireasă superbă va fi Brigitte Sfăt, la nunta cu Florin Pastramă! Și-a ales singură rochia! © Arhivă

Se anunță nuntă mare în showbiz! Deși nu se iubesc de multă vreme, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au logodit, pare-se, iar intenția lor pare cât se poate de serioasă! Și, bombă, credem că știm deja ce rochie va purta Brigitte în fața altarului.

În urmă cu fix un an, Brigitte Sfăt apărea la Antena Stars, îmbrăcată în mireasă. Într-o rochie aleasă chiar de ea, pentru momentul când s-a „căsătorit” cu Nadir, în cadrul unei petreceri inedite.

Rochia este una demnă de o adevărată prințesă. Lungă, sclipitoare, decorată până la cel mai mic detaliu. Ca să fie regina și mai regină, și-a pus pe cap și o coroniță!

Judecând după alegerea ei de atunci, este mai mult ca sigur că va căuta o rochie asemănătoare, în ziua în care își va uni destinele cu Florin Pastramă. Cât mai sclipitoare, cât mai impresionantă, cât mai... cât!

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă fac nuntă. Şi-au ales deja verighetele

Brigitte Sfăt a primit inelul de logodnă de la Pastramă, iar acum cei doi au fost surprinşi chiar în momentul în care şi-au ales verighetele. Brigitte Sfăt şi proaspătul ei iubit, Florin Pastramă, au mers într-unul dintre cele mai scumpe magazine de bijuterii, acolo unde şi-au ales verighetele pe care le vor purta la cununia religioasă.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro