"Românca lui Justin Bieber", schimbare uluitoare de look! Cum arată acum Xenia Deli / VIDEO

+3 click pentru
galerie

"Românca lui Justin Bieber", schimbare uluitoare de look! Cum arată acum Xenia Deli / VIDEO © Instagram

A pus mâna pe unul dintre cei mai tari miliardari, iar acum trăieşte pe picior mare. Prin ce transformare a trecut românca lui Justin Bieber de când a devenit soţie şi mamă? Ei bine, mai bine priviţi imaginile!

Xenia Deli a mai bifat o schimbare de look

Xenia Deli, una dintre frumuseţile Instagramului, strânge zeci de mii de like-uri şI cu siguranţă Se poatre mândri şI cu tot atâtea inimi furate, pentru că Are de ce. Modelul internaţional a trecut recent printr-o schimbare de look, renuntând la părul lung, pentru o coafura care îi dă mai multă atitudine.

Noi credem că nici nu contează cum arată părul, având în vedere frumuseţea, dar şi corpul divei, care arată demenţial. Şi este şi mămică! Frumoasa moldoveancă este măritată de 3 ani cu un milionar egiptean şi împreună au o fetiţă, potrivit Antena Stars.

Viaţa celor 2 pare desprinsă din poveşti! Călătoresc împreună în toată Lumea, ea cu job-ul de model, el cu afacerile.

Imaginile pe care le postează  în mediul online arată clar felul în care trăieşte! Lux, lux, lux! Lux cât vezi cu ochii! 

Legătura Xeniei Deli cu Justin Bieber

Xenia a devenit un model intenaţional, având multe job-uri care i-au crescut notorietatea. Şatena a fost protagonista unor scene senzuale ale clipului lui Justin Bieber, What do you mean. Dintr-un casting de zeci de fete, aceasta a reuşit să devină cea mai invidiată, având rolul de a-l seduce pe Bieber în scenele din clip. Aşa a şi cunoscut celebritatea!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro