Romaniţa Iovan şi-a dus fiul în locul unde a murit fostul soţ! "Suferința nu o să dispară niciodată"

+4 click pentru
galerie

Romaniţa Iovan şi-a dus fiul în locul unde a murit fostul soţ! "Suferința nu o să dispară niciodată" © Instagram

Au trecut şase ani de la moartea pilotului Adrian Iovan, însă amintirea lui va rămâne întotdeauna în sufletul Romaniţei şi al lui Albert, fiul celor doi. Vedeta a oferit primele declaraţii cu privire la perioada prin care a trecut, dar şi despre cât de mult s-a maturizat Albert. 

În fiecare an, Romaniţa Iovan şi Albert merg în locul unde regretatul pilot a murit, pentru a-l cinsti cum se cuvine. Cu toate că avea doar 7 ani în momentul în care tatăl lui a încetat din viaţă, Albert îşi aminteşte fiecare clipă petrecută alături de Adrian Iovan şi vorbeşte cu mândrie despre asta.  

Recent, creatoarea de modă a vorbit pentru Viva.ro despre amintirea fostului soţ, dar şi despre cum a trecut fiul lor prin acestă situaţie."Este bucuros că poate să facă ceva pentru tatăl lui și este normal să fie așa. Suferința niciodată nu o să dispară din suflețelul lui. Avea 7 ani. Lucrurile astea pentru el sunt foarte importante. Comunicarea și vorbitul despre tatăl lui… Albert își aduce aminte foarte multe chestii despre tatăl lui. Sunt foarte importante pentru el și mă bucur că pot să fiu alături de el și să-l sprijin în direcția asta", susţine Romaniţa Iovan.

Vedeta a povestit cât de mult s-a maturizat fiul ei după pierderea suferită, fiind capabil să ia propriile decizii la vârsta de 13 ani, aşa cum a făcut în momentul în care Colegiul Medicilor a vrut să îi ofere o diplomă în onoarea tatălui său. "Ceea ce s-a întâmplat acum 6 ani. S-a maturizat precoce. În momentul ăla am zis copilul ăsta gândește ca un om matur. Un medic care a fost în avion m-a sunat și mi-a spus că cei de la Colegiul Medicilor vor să-i ofere o diplomă în onoarea tatălui lui. L-am consultat pe Albert. După două zile i-am zis exact cum a zis Albert.

Albert mi-a zis că nu are nevoie de nicio diplomă și că el nu înțelege cum dintr-un avion plin cu medici nu a fost în stare niciunul dintre ei să-l ajute pe tatăl lui. Copil la 7 ani. Copilul a spus esența foarte clar. Albert a crescut în acest interval de timp cu această traumă, suferință, însă acum se bucură când mergem în Apuseni. Încercăm să facem din drumul nostru până acolo un fel de comemorare. Eu am spus și o mai zic că Adrian a lăsat acolo toată energia lui. Până urcăm acolo tot timpul este soare", a continuat ea pentru sursa citată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro