Primele declaraţii ale lui Romică Ţociu, după ce a devenit bunic: "S-a lipit imediat de sufletul meu". VIDEO

+6 click pentru
galerie

Primele declaraţii ale lui Romică Ţociu, după ce a devenit bunic: "S-a lipit imediat de sufletul meu" © arhivă

Este bucurie mare în familia lui Romică Ţociu de când s-a născut micuţul Filip. Proaspătul bunic trăieşte fiecare clipă alături de nepoţelul său, Filip şi a făcut declaraţii uimitoare pentru "Răi Da Buni".

Iniţial, când a aflat ce nume au ales Cătălin şi nora lui pentru copil, nu a reacţionat. I-a lăsat pe ei să ia decizia şi a respectat-o. Însă, gândindu-se la acest subiect, Romică Ţociu şi-a dat seama că este o coincidenţă incredibilă! Bunicul său purta acelaşi nume, iar cei doi n-aveau habar!

"I-am spus lui Cătălin: ce nume frumos i-aţi găsit! Are un nume de papă. I-au dat numele de Filip (...) Prima oară nu am reacţionat. Am zis ok. După un tip, îmi licără o chestie aşa. Pe bunicul meu îl chema Ţociu Filip, iar ei nu au ştiut nicio clipă că pe străbunicul lor îl chema Filip. Bunicul meu a fost unul dintre cei mai bogaţi oameni din Craiova, avea cele mai tari restaurante pe vremuri. Aducea numere de circ de la Paris", a declarat Romică Ţociu pentru "Răi Da Buni". 

Se pare că Filip seamănă foarte mult cu tatăl său, Cătălin, despre care Romică Ţociu a spus că s-a schimbat total de când a venit pe lume micuţul. 

Cum s-a simţit Romică Ţociu când şi-a luat nepoţelul în braţe? Ei bine, s-a simţit de parcă îl aştepta de foarte mult timp, iar Filip "s-a lipit de sufletul lui" imediat.

"Seamănă foarte mult cu Cătălin. Când l-am luat în braţe a fost aşa... mi s-a părut că i-au în braţe pe cineva pe care îl aşteptam de mult. S-a lipit imediat de sufletul meu şi a mai pus şi capul pe umărul meu, pe braţul meu, ca şi când mi-ar fi zis: Gata, am venit! Hai să ne împrietenim! Mă gândesc că majoritatea bunicilor au senzaţia asta", a mai spus Romică Ţociu. 

"Nu-l recunosc. S-a schimbat atât de mult în bine. E protector, e atent. Nu cred că e Cătălin pe care îl ştiam eu. Aleargă, se duce... e altă persoană. Mă uit la el şi mă bucur din suflet că e aşa", a precizat acesta. 

Romică Ţociu se simţea nepregătit

La începutul anului 2019, Romică Ţociu se declara luat prin surprindere şi încă nepregătit. Acesta a povestit pentru Antena Stars cum a pregătit fiica lui întregul moment pentru a-i da vestea cea mare. 

"Încă nu sunt pregătit. Încă îmi caut vorbele, încă îmi caut starea... Bucuria mi-am găsit-o pentru că e cu adevărat o bucurie să devii bunic. E adevărat că m-a luat prin surprindere veste asta. Cum aţi primit vestea, v-a sunat Cătălin?  Am primit-o în picioare, după aceea m-am aşezat jos. Am băut o sticluţă de... primisem de la nişte prieteni o palincă mai deosebită, nici nu ştiu când am pus pahar cu pahar", spunea romică Ţociu în urmă cu câteva luni. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro