Rona Hartner, rugăciuni în locul în care s-au vindecat multe personalități: "Să fie un semn al prezenţei româneşti"

+3 click pentru
galerie

Rona Hartner, rugăciuni în locul în care s-au vindecat multe personalități: "Să fie un semn al prezenţei româneşti" © Facebook

Noutăţi despre starea de sănătate a Ronei Hartner. Acum, se află în Franţa unde luptă să învingă boala! Actriţa şi a mers să se roage pentru vindecare în locul în care au fost multe personalităţi din lume când au avut greutăţi.

De când a aflat că o boală cumplită a pus stăpânire pe trupul ei, Rona Hartner luptă în fiecare zi pentru viaţa ei. Actriţa se află în Franţa unde urmează tratamentul, însă, fiind o fire credincioasă, profită de timpul pe care nu-l petrece în spital şi merge să roage pentru viaţa ei.

"Bună ziua, tuturor! Sunt în Paris, sunt la o biserică românească, greco-catolică, care a făcut într-un stil aşa, un loc pentru Fecioara Maria. Este parohia greco-catolică română Sfântul Gheorghe din Paris, un loc care de 70 de ani primeşte credincioşii, greco-catolicii români, şi nu numai, care pe timpul persecuţiei veneau să se reculeagă, să fie un semn al prezenţei româneşti în capitala Franţei", spune rona Hartner.

Cu toate că tratamentul este destul de dificil şi presupune multă forţă, atât fizică, dar mai ales psihică, Rona este optimistă şi crede cu adevărat în puterea de vindecare prin rugăciune. Actriţa se află într-un locaş în care, de-a lungul timpului mai multe personalităţi ale ţării s-au rugat pentru necazurile pe care le întâmpinau. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest