Rona Hartner a dat bomba! Vedeta se va căsători în primăvară

+3 click pentru
galerie

Rona Hartner a dat bomba! Vedeta se va căsători în primăvară © captura video

Rona Hartner a fost de curând invitată în cadrul unei emisiunii TV alături de logodnicul ei, Herve. Cei doi au planuri mari, se vor căsători în această primăvară.

Rona Hartner a fost de curând invitată în cadrul unei emisiunii TV alături de logodnicul ei, Herve. Cei doi au planuri mari, se vor căsători în această primăvară.

„Măi oameni buni, sunt logodită şi ne căsătorim anul acesta! Asta este bomba, mă mărit! (...) S-ar putea să vă surprind şi să vă sun să vă sun că la trei dimineaţa! Dacă nu fac aşa, mă organizez şi vă anunţ din timp.”  a povestit cu entuziasm Rona Hartner.

Pe 7 martie este ziua vedetei şi are planuri să petreacă alături de cei dragi, îndeosebi alături de logodnicul său. Rona Hartner şi Herve s-au cunoscut anul trecut, în luna aprilie, într-un weekend de rugăciune. Herve este DJ de muzică bisericească.

„Eu nu prea cred în petrecerile preorganizate, prefer să veniţi în şlapi şi să vă trageţi o rochie pe voi, să vină lumea cu părul vâlvoi şi doar s-o facem lată! În Franţa aşa va fi petrecerea, pe malul mării, în rochii de seară şi şlapi (...) Facem şi în românia ceva, păi ce, noi nu dansăm o sârbă?” a spus vedeta în cadrul emisiunii TV.

Vor fi două evenimente, unul în România şi unul în Franţa unde vedete are deja totul pregătit. Se va căsptori la faimoasa catedrală Notre Dames. Vedeta anunţă că petrecerea va continua la un club şi se va sfârşi pe plajă.

„Problema mea este că mă voi schimba de câteva ori în ziua respectivă. Probabil voi avea mai multe ţinute. Am avut nişte viziuni, am văzut rochia de mireasă (...) Mi-ar plăcea să port o coroniţă specifică tradiţiei ortodoxe! (...) Nu avem încă naşi pentru căsătorie şi nici nu am fixat data exactă a evenimentului.” a replicat Rona întrebată de moderatori despre ţinuta pe care o va alege.

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro