Roxana Botez, soția lui Gabi de la MPFM, prima reacție după ce a fost acuzată că a fugit de acasă cu copilul: „Asta ca dovadă că nu sunt o mamă bună”

+3 click pentru
galerie

Gabi Botez de la MPFM și Roxana, soția lui © Facebook

După ce a fost acuzată că a părăsit domiciliul conjugal cu tot cu copilul, Roxana Botez, soția unuia dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu”, a clarificat situația. 

Imediat după ce a fost acuzată că a plecat de acasă cu copilul său și a lui Gabi Botez, fost concurent la MPFM, Roxana Botez a postat un mesaj pe Facebook, prin care a oferit prima reacție cu privire la cele întâmplate. 

CITEȘTE ȘI - Gabi Botez de la MPFM, scandal la cuţite cu nevasta, după ce i-a furat copilul! Acuzaţii grave

„Lucrez de când copilul meu avea doar 9 luni și nu m-am putut bucura de fiecare zi lângă el când crește atât de repede și frumos, tocmai pt ca lui să nu-i lipsească nimic, asta ca dovadă că nu sunt o mămă bună! 
Nu am răpit copilul, nu am fugit cu el, problemele din căsnicia noastră sunt problemele noastre și nu o să dau satisfacție nimănui să le fac publice, cât despre cei care își dau cu părerea ar fi mai bine să se abțină. Nu stați cu noi în casă și nu știți prin ce am trecut! Gabriel are mai mult de două luni de când își caută un job, l-am sprijinit când alții l-au condamnat că nu muncește, el știe foarte bine acest lucru. “Apropiaților” nu sunteți informați bine! 
Sunteți penibili, nu vă mai implicați și nu vă mai dați cu părerea, vă rog frumos! 
Celor care mi-au scris în privat mesaje de încurajare și gânduri frumoase, le mulțumesc și tot ceea ce contează este copilul pe care îl iubesc din tot sufletul și îl voi iubi mereu și voi fi lângă el atât fizic cât și sufletește tot restul vieții, indiferent de ce se va întâmpla cu căsnicia noastră!”
a fost mesajul postat de Roxana Botez, soția lui Gabi de la MPFM, pe pagina sa de Facebook.

Roxana Botez, soția lui Gabi Botez de la MPFM a fost acuzată de către acesta că a plecat de acasă cu tot cu copil, iar acest lucru l-a făcut să sufere enorm. Informația a ajuns „pe mâinile” noastre, după ce surse din anturajul bărbatului ne-ar fi povestit că Gabi a rămas fără serviciu, iar acest lucru a stârnit furia soacreti și, implicit, a soției sale, care a „fugit” de acasă cu tot cu copuil și s-a refugiat în casa mamei sale. Gabi Botez a reușit să recupereze copilul doar cu ajutorul oamenilor legii. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro