Acum e cea mai fericită, dar copilăria ei a fost cea mai grea! Roxana Ionescu, dezvăluiri cutremurătoare: „Mama, săraca, a început să plângă”

+3 click pentru
galerie

Acum e cea mai fericită, dar copilăria ei a fost cea mai grea! Roxana Ionescu, dezvăluiri cutremurătoare: „Mama, săraca, a început sp plângă” © Instagram

Roxana Ionescu este extrem de fericită și trăiește fiecare clipă din viață la maximă intensitate! Cu toate că are alături un bărbat care o bucură în fiecare zi și se pregătește să devină mămică, vedeta nu a avut mereu o viață roz, lipsită de griji și probleme. 

Roxana Ionescu duce acum o viață pe care orice femeie o visează, dar copilăria vedetei nu a fost deloc cea mai ușoară și nici cea mai frumoasă. Roxana Ionescu şi-a trăit copilăria departe de părinţi! Vedeta îşi vedea părinţii la 2-3 luni şi aproape că nu-i mai cunoştea, ea fiind crescută de bunicii ei. 

„La un moment dat, au venit părinţii mei, după o perioadă de timp în care eu nu-i văzusem. Educatoarea a vrut să-mi facă o surpriză, aşa că a venit la mine şi mi-a spusa venit mama direct la mine la grădiniţă şi educatoarea mi-a spus: <<Copii, de astăzi o să avem o nouă educatoare>>, arătând spre mama mea. Deşi am recunoscut-o, am început să plâng. <<Nu vreau! Eu vă vreau pe dumneavoastră! Nu o vreau pe femeia asta>>. Şi mama, săraca, a început să plângă, a fost foarte tristă şi atunci şi-au dat seama că trebuie să vină mai des la mine, pentru că eu ajungeam să nu-i mai cunosc”, a povestit vedeta în urmă cu ceva timp, uşor tristă că nu a avut o relaţie strânsă cu părinţii ei până la vârsta de 8 ani.

Roxana Ionescu şi-a petrecut copilăria la sat. Şi vă vine să credeţi sau nu, viaţa în Bucureşti n-a fost chiar pe placul ei la început. „Mama mea mă pedepsea sau mă certa şi eu tot timpul îi spuneam: <<Nu mai vreau. O să plec eu la mine acasă. Nu mai vreau la casa voastră!>> “. Chiar dacă au trecut două decenii de când vedeta a plecat din casa de la ţară, Roxanei aproape că îi dau lacrimile atunci când vorbeşte despre bunicii ei. „Îmi pare rău că, din pacate, bunicii mei nu mai sunt în viaţă de puţin timp. Şi mi-e greu aşa să vorbesc despre ei, dar am avut o copilărie foarte frumoasă.” a mai spus Roxana Ionescu, în urmă cu ceva timp. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro