Roxana Prinţesa Ardealului a născut! Prima imagine cu micuţul Dominic Rusian!

+3 click pentru
galerie

Roxana Prinţesa Ardealului a născut! Prima imagine cu micuţul Dominic Rusian! © Facebook

Roxana Prinţesa Ardealului este în al nouălea cer. Îndrăgita artistă a devenit mămică pentru prima dată şi este în culmea fericirii.

Roxana Prinţesa Ardealului a născut joi seara un băieţel perefect sănătos, care i-a umplut sufletul de bucurie. Roxana Prinţesa Ardealului a născut natural, iar totul a decurs foarte bine, chiar dacă momentul naşterii a luat-o prin surprindere, după ce băieţelul s-a grăbit să vină pe lume.

Bebeluşul a primit numele Dominic Rusian, iar imediat după ce a venit pe lume, mama lui a ţinut să fie chiar ea cea care împărtăşeşte vestea cu toată lumea. 

''Băiatul meu Dominic Rusian, care a venit inainte de termen! Minunea mea şi mă bucur că am putut să nasc natural, mulțumesc pentru răbdare spitalului de maternitate din Oradea, asistenți, moașe și doctori😊🙏 Revin cu poze mai târziu😊😇 Simt să împărtășesc cu voi această minune şi bucurie. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că a decurs totul bine🙏🙏'', a scris Roxana Prinţesa Ardealului pe Facebook.

Şi pentru că bucuria este una fără egal, Roxana Prinţesa Ardealului a vrut să le arate fanilor şi prima imagine cu băieţelul ei, Dominic Rusian. Artista a postat un mesaj emoţionant pe reţelele sociale, mulţumind Divinităţii pentru binecuvântarea primită.

''Neața! Mă numesc Dominic Rusian, sunt un mic îngeraş frumos şi drăgălaş. Doamne, îţi mulţumesc pentru această binecuvântare 😇🙏'', a  scris artista pe Facebook. Fanii şi prietenii au felicitat-o şi i-au dorit tot ce este mai bun alături de copilul ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro