Roxana Prințesa Ardealului nu pare încântată de decizia autorităților de a sta în casă. Ce a postat pe contul său de socializare

+3 click pentru
galerie

Roxana Prințesa Ardealului nu pare încântată de decizia autorităților de a sta în casă. Ce a postat pe contul său de socializare © arhiva

În plină pandemie de coronavirus, autoritățile au anunțat că oamenii nu mai au voie să iasă din case, însă Roxana Prințesa Ardealului nu pare să fie de acord cu acest lucru.

Pentru că numărul de cazuri de coronavirus crește pe zi ce trece, autorătițile au decis să anunțe că nu este recomandată ieșirea din case, însă Roxana Prințesa Ardealului nu pare să fie de acord cu această decizie. 

Aceasta a făcut o postare pe pagina sa de socializare unde menționează că a fost aspru criticată atunci când a ieșit din casă, însă totodată nu a înteles foarte bine mesajul pe care autoritățile l-au transmis. 

”Dragii mei panica ați creat-o voi!!🤔
Dacă ne igienizam mainile, purtăm mască și mănuși, nu înseamnă că nu avem voie sa ieșim din casă!!
Efectiv nu ai cum, ai nevoie de hrană mai ales că eu am bebe, mereu trebuie câte ceva😃
Ar trebui să fim mai uniți și să ieșim cu bine din asta, nu să criticam pe alții așa cum am fost eu la o postare!!
Gen "vai ai ieșit din casă"😂încă nu e sfârșitul lumii totuși există un Dumnezeu și vom ieșii din asta, cu bine”
, a scris Roxana Printesa Ardealui pe pagina sa. 

Cântăreața a adus pe lume, în luna februarie, primul copil. Acesta este în al noulea cer și nu se mai poate dezlipi de cel mic. 

''Băiatul meu Dominic Rusian, care a venit inainte de termen! Minunea mea şi mă bucur că am putut să nasc natural, mulțumesc pentru răbdare spitalului de maternitate din Oradea, asistenți, moașe și doctori😊🙏 Revin cu poze mai târziu😊😇 Simt să împărtășesc cu voi această minune şi bucurie. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că a decurs totul bine🙏🙏'', a scria Roxana Prinţesa Ardealului pe Facebook, în urmă cu o lună. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro