Veste bombă în showbiz! Roxana Vancea a fost cerută în căsătorie! Cum a dat vedeta vestea / FOTO

+2 click pentru
galerie

Veste bombă în showbiz! Roxana Vancea se mărită! Cum a dat vedeta vestea / FOTO © Instagram

Bat clopote de nuntă! Roxana Vancea se mărită! Iubitul vedetei, Dragoș, s-a așezat în genunchi duminică, 24 noiembrie și a pus marea întrebare. Vedeta a spus un hotărât „Da” și a împărtășit cu admiratorii această fericită veste. 

Zi importantă pentru Roxana Vancea și iubitul ei, Dragoș. Astăzi, vedeta a fost cerută în căsătorie! Desigur, a spus un hotărât „Da”. Imediat, sexy bruneta a fotografiat inelul pe care i l-a pus Dragoș pe deget, alături de un buchet superb de trandafiri și a postat totul pe rețelele de socializare.

Cum această fotografie nu mai avea nevoie de alte cuvinte, Roxana Vancea a atașat doar semnul infinit, ceea ce arată că își vede, într-adevăr, restul vieții alături de Dragoș. Comentariile au început imediat să curgă! 

La începutul relației Roxana Vancea a preferat să fie discretă, ținând relația ascunsă. Nu de mult timp a hotărât să-și asume povestea de dragoste și să le arate admiratorilor momente din viața ei și a iubitului. 

Roxana Vancea, declarație de dragoste pentru iubit

În primele zile ale lunii noiembrie, Roxana Vancea și-a și strigat dragostea în văzul tuturor. Ceea ce, dacă ne amintim bine, nu îi stătea în fire fostei asistente! Alături de Dragoș reușește, fără dar și poate, să trăiască iubirea la intensitate maximă.

„Toată lumea spune că iubirea doare, dar asta nu este adevărat. Singurătatea doare. Respingerea doare. Să pierzi pe cineva doare. Invidia doare. Toată lumea confundă aceste lucruri cu iubirea. Dar, în realitate, iubirea este singurul lucru din lumea asta care acoperă toată durerea și care te face să te simți din nou minunat”, a transmis Roxana Vancea, pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro