Roxana Vancea, declarație publică de dragoste pentru iubitul ei: „Toată lumea spune că iubirea doare”

+3 click pentru
galerie

Roxana Vancea, declarație publică de dragoste pentru iubitul ei © Instagram

De când și-a găsit alinarea în brațele noului iubit, Dragoș, Roxana Vancea este toată numai un zâmbet. Pozele alături de cel care a cucerit-o sunt din ce în ce mai frecvente, iar fosta asistentă este din ce în ce mai asumată în relația ei.

Chiar acum puțin timp, Roxana Vancea și-a strigat dragostea în văzul tuturor. A postat un mesaj superb de dragoste, dedicat fără echivoc bărbatului care îi face inima să bată cu atâta putere.

„Toată lumea spune că iubirea doare, dar asta nu este adevărat. Singurătatea doare. Respingerea doare. Să pierzi pe cineva doare. Invidia doare. Toată lumea confundă aceste lucruri cu iubirea. Dar, în realitate, iubirea este singurul lucru din lumea asta care acoperă toată durerea și care te face să te simți din nou minunat”, a transmis Roxana Vancea, pe Instagram. Alături, a postat și o poză de la un eveniment mai vechi, unde cei doi s-au gătit ca la o adevărată gală.

Ea, într-o rochie verde – el, îmbrăcat chic, dar elegant. Se sărută pasional, iar imaginea parcă e desprinsă dintr-un tablou de vis din basme.

Roxana Vancea își asumă iubirea

La începutul relației, Roxana Vancea a preferat ca lucrurile să fie ținute mai ascuns. Vedeta nu s-a afișat cu iubitul ei, pe care l-a ținut secret o bună perioadă. Iată că, acum, fosta asistentă s-a decis că el este bărbatul cu care vrea să se „laude”, motiv pentru care acum își încântă admiratorii cu tot felul de poze din brațele bărbatului iubit.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest