Roxana Vancea, mai elegantă ca oricând, în brațele iubitului! "Stan&Bran". FOTO

+3 click pentru
galerie

Roxana Vancea, mai elegantă ca oricând, în brațele iubitului! "Stan&Bran". FOTO © Instagram

Roxana Vancea nu mai este burlăciță de ceva timp, iar asta le-a cam frânt visurile bărbaților care sperau la inima ei. Bomba sexy este îndrăgostită până peste cap de Dragoș, un cunoscut sportiv.

Roxana Vancea adoră să facă mișcare, iar sportul ocupă un loc fruntaș în viața ei. Vedeta ne-a obișnuit deja cu aparițiile ei sexy, care îi face pe mulți să își dea coate, însă în ultimul timp a adoptat un stil sport. Ei bine, acum Roxana Vancea a participat la un eveniment alături de iubitul ei, acolo unde a purtat o rochie lungă, vaporoasă și a apărut mai elegantă ca oricând.

E mai îndrăgostită ca oricând

"Stan&Bran", a scris Roxana Vancea în dreptul fotografiilor, dar și nici reacțiile internauților nu au întârziat să apară: "😂😂😂😂 Tare descrierea / Mulțumesc. Eu am ales-o 🙄 / 💪🏻"

La început, Roxana Vancea l-a ținut ascuns pe iubitul ei, însă cum a adoptat o altă abordare și a decis de ceva timp să își arate dragostea în public. Paginile de socializare ale Roxanei Vancea s-au transformat, încet-încet, într-un loc în care să își strige fericirea.

Sunt multe poze în care apare alături de Dragoș, bărbatul care a cucerit-o, spre bucuria prietenilor virtuali care au fost foarte încântați atunci când au aflat că Roxana Vancea iubește din nou, după o perioadă în care vedeta nu s-a mai afișat cu nici un bărbat. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro