Roxen, supranumită „Dua Lipa de România”, ne va reprezenta la Eurovision 2020, în Olanda

+3 click pentru
galerie

Roxen, supranumită „Dua Lipa de România”, ne va reprezenta la Eurovision 2020, în Olanda © Instagram

România va fi reprezentată de cântăreața Roxen, la ediția din 2020 a concursului Eurovision, care va avea loc la Rotterdam, în Olanda.

Televiziunea națională a anunțat că Roxen, în vârstă de 20 de ani, este artistul care va reprezenta România la Eurovision 2020, în luna mai a acestui an. A fost aleasă întâi vocea, iar acum urmează să fie aleasă și piesa pe care o va interpreta.

În primă fază, mai mulți compozitori s-au adunat și au compus un număr de piese. Dintre acestea, cinci, care vor fi desemnate ca fiind cele mai bune, vor intra în Selecția Națională de pe 1 martie.

Organizatorii au schimbat macazul

În acest an, Televiziunea Română a decis să schimbe modalitatea în care se desfășoară Selecția Națională. Un studio de producție a pus la bătaie mai mulți candidați, iar trei dintre ei au ajuns în finală: Roxen, Diana V și Cezar.

O comisie de specialitate și compozitorii cu care fiecare dintre ai a lucrat au analizat atent fiecare artist, ulterior Roxen fiind desemnată câștigătoare în baza timbrului vocal special, motivează juriul Selecției Naționale Eurovision România.

„A fost o alegere dificilă, dar o provocare frumoasă, pentru că noi trebuie să încercăm să venim cu ceva ce este actual pentru Eurovision, astfel încât să aducem rezultate bune”, a declarat Lumința Anghel.

A fost lăudată și de ceilalți membri ai juriului, care au pus accent pe „vocea cameleonică” și un „du-te vino” care să reîmprospăteze puțin imaginea României.

Roxen, pe numele ei adevărat Larisa Roxana, vine din Cluj și s-a remarcat prin piesa „Ce-ți cântă dragostea” single-ul ei de debut.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro