După aproape o săptămână de la operație, Ruby își etalează sânii! S-a filmat după ce a ieșit din duș

+3 click pentru
galerie

După aproape o săptămână de la operație, Ruby își etalează sânii! S-a filmat după ce a ieșit din duș © Instagram

De când are bust nou, Ruby e și mai încrezătoare! Cunoscuta artistă și-a schimbat silicoanele, cu unele mai mari, iar în urmă cu câteva ore s-a filmat imediat ce a ieșit din duș. Bineînțeles că prin prosopul subțire cu care este acoperită se văd foarte bine noii sâni.

Cunoscută pentru felul sexy în care își face apariția oriunde merge, Ruby cu siguranță pregătește surprize și mai mari pentru admiratorii ei. Acum, că nu își mai ascunde bustul și defectul de care se tot plângea, cunoscuta brunetă e gata să poarte cele mai decoltate ținute, care să îi scoată în evidență noile forme. 

"Prieteni, ce faceți voi? Eu sunt pe avarii", spune Ruby în timp ce se filmează imediat după ce a ieșit din duș, acoperită numai cu un prosop. 

A treia intervenție la sâni

Ruby s-a operat din nou la sfârșitul lunii octombrie, fiind a treia intervenție la nivelul sânilor. Dacă prima dată, în urmă cu câțiva ani, a vrut sâni mai mici, a urmat apoi o mărire și acum o altă mărire. 

Ruby a vorbit de puține ori despre problemele la nivelul bustului. Se pare că peultima operație a fost o greșeală pe care ea a regretat-o enorm. "Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș. Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme", spunea Ruby în urmă cu câteva luni. Acum însă, totul este reparat. 

După perioada de recuperare, cu siguranță artista își va relua concertele, acolo unde își va etala și noul bust. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest